Boxerská parta ze Šumperka zářila: pět soubojů, čtyři vítězství

JESENÍK - Z pěti konfrontací výtečná bilance čtyř vítězství a jedné smolné porážky. Boxeři ze Šumperka zmákli oblastní kolo v Jeseníku s grácií, která je jim vlastní.

Tým ze Šumperka odvedl v Jeseníku produktivní práci. Foto: fb

Jako první se přihlížejícímu publiku předvedl Dominik Dunka. S pomocí výborného výkonu si vyšlápl na daleko zkušenějšího borce z Opavy a zaslouženě triumfoval. 

Stejně slastný konec mělo i vystoupení Tadeáše Jaška. V duelu s domácím zástupcem ukázal tvrdost, techniku i patřičný pohyb a zasloužená odezva se po právu dostavila. Vyhrál jasně 3:0. 

Amálie Lantová tančila v ringu jedna báseň. Někdejší mládežnická reprezentantka rozdávala umístěné rány s milimetrovou přesností i účinností a soupeřku z Jeseníku předčila o parník. A to i přesto, že její sokyně byla o osm kilogramů těžší! 

Co k tomu říct? Byla to paráda!

Zahanbit se nenechala ani Michaela Pokutová. Aktivním pojetím vyvíjeným od samého začátku nenechala nic na rozhodcovském sboru a jednostrannou partii ukončila pro jistotu hned v prvním kole stylem RSC.  

Nejvyrovnanější souboj svedl Lukáš Dohnálek. Za protivníka vyfasoval výborného boxera z Ostravy a byla to bitva jako řemen. Do třetího kola se šlo za nerozhodného stavu 1:1 a napínavá přetahovaná gradovala jako výživné filmové drama nominované na Oscara. O nejtěsnější Dohnálkově porážce nakonec rozhodlo až nepříznivé bodové resumé ze strany rozhodčích.  

“Co k tomu říct? Byla to paráda. Všem našim svěřencům a svěřenkyním děkuji za nádhernou reprezentaci. Jedem dál!” uzavřel povedený jesenický příběh hlavní trenér šumperského boxerského klubu Lukáš Ferenc. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava