Postřelmovští nohejbalisté klepou na bránu play-off, potvrzující razítko si můžou obstarat v sobotu

POSTŘELMOV – Sportovní Postřelmov, to není jen fotbal. Pod střechou Tělovýchovné jednoty se s nebývalou chutí zabydleli snaživí nohejbalisté. V sobotu po obědě je čeká velmi důležitá bitva o play-off.

Také v sobotu se bude v Postřelmově na co dívat. Foto: FCB

„Oddíl jsme založili v lednu letošního roku. Tím, že se podařilo všechno zrealizovat, jsme si splnili velký sen. Vstoupili jsme do východní skupiny druhé ligy mužů, která je třetí nejvyšší nohejbalovou soutěží v republice,“ vrátil se o pár měsíců zpátky Jakub Bucher. „Chtěli bychom tento krásný sport v našem okrese zpopularizovat. Pořádáme turnaje, kterých se účastní i hráči extraligových týmů,“ dodal trenér TJ Postřelmov.  

Půjde o čtvrté místo

Jeho svěřence čeká o víkendu poslední duel základní části. „Budeme mít výhodu domácího prostředí. Máme možnost udržet čtvrté místo v tabulce, a pokud se nám to povede, zajistíme si postup do play-off,“ potvrdil Bucher.

Na antukových kurtech v areálu nového fotbalového stadiónu u „pískáče“ se začne úderem čtrnácté hodiny. „Přijďte nás podpořit, užít si hezké počasí a nohejbalové zážitky. Těšíme se na vás!“ shodují se jako jeden muž postřelmovští bojovníci.

Razítko na posun do nadstavbové fáze si mohli obstarat už minulý týden, to by si ale museli poradit se Sokolem Zbečník. Šanci na reparát dostanou proti celku Koberovská sportovní, jemuž v prvním vzájemném střetnutí nic nedarovali a smetli ho v poměru 6:1. Půjde to jako po másle i tentokrát?

DOSAVADNÍ VÝSLEDKY

Postřelmov – Holubice 4:6, Přerov – Postřelmov 5:5, Postřelmov – Znojmo 6:4, Zbečník – Postřelmov 6:0, Koberovská sportovní – Postřelmov 1:6, Holubice – Postřelmov 6:0, Postřelmov – Přerov 3:6, Znojmo – Postřelmov 6:3, Postřelmov – Zbečník 3:6.

SOUPISKA HRÁČŮ

4 – Jakub Bucher (trenér), 6 – Miroslav Jícha (kapitán), 9 – Martin Kolář, 81 – Karel Jarmar, 5 – František Pubucký, 22 – Ivo Strašil, 17 – Tomáš Kolář, 75 – Eduard Císař, 2 – Tomáš Jílek, 7 – Bedřich Surala, 88 – Jiří Hanák.

Postřelmovským nohejbalistům chybí udělat poslední krok. Foto: FCB





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava