Deset zlatých! Sportovní mažoretky se dokázaly prosadit i pod křídly jiné asociace

ČÁSLAV – Deset zlatých, pět stříbrných a tři bronzové medaile. Jako bonus několik dalších cenných umístění. Sportovní mažoretky z tanečního souboru KK-Dance Šumperk si v Čáslavi vyzkoušely mistrovství republiky pod křídly jiné asociace, než kterou doposud poznaly, a při velké premiéře nezklamaly.

Šumperská děvčata přijala novou výzvu a opět nezklamala. Foto: Rejdakce

Nejpočetnější tým ve dvoudenní soutěži s pětadvaceti starty na kontě může právem mluvit o osobním vítězství. Čáslavská zkušenost mu přinesla spoustu nových poznatků. 

„Děvčata bojovala ze všech sil a dokázala si, že se můžou prosadit na nejvyšší pozice. Zároveň si musíme přiznat, že celkový dojem ze soutěže byl bohužel jiný, než co jsme zatím zažily v jiných asociacích. Nasměrovalo nás to k tomu, abychom šly dál a neusnuly na vavřínech,“ bilancovala „tisková mluvčí“ KK-Dance Olga Davidová.

Holky bojovat!

„Čeká nás další boj. Hlavně nechceme zklamat naše skalní příznivce, rodiče a fanoušky. Ti na vlastní oči viděli provedení našich sestav, které si mnohdy zasloužily spravedlivější ohodnocení. Jako taneční spolek si to plně uvědomujeme. Sport ale takový někdy bývá a umí být i bolestivý,“ dodala Davidová.

„Jinak byla soutěž velmi dobře zorganizovaná, zázemí pro mažoretky výborné, a i když se děvčata vracela hodně pozdě v ranních hodinách, věříme, že si soutěžení užila. Vedení spolku, a hlavně trenérky jsou na ně právem hrdé. Všichni dohromady věříme, že budou dál reprezentovat město Šumperk na profesionální úrovni jako dosud.“ 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava