Deset zlatých! Sportovní mažoretky se dokázaly prosadit i pod křídly jiné asociace

ČÁSLAV – Deset zlatých, pět stříbrných a tři bronzové medaile. Jako bonus několik dalších cenných umístění. Sportovní mažoretky z tanečního souboru KK-Dance Šumperk si v Čáslavi vyzkoušely mistrovství republiky pod křídly jiné asociace, než kterou doposud poznaly, a při velké premiéře nezklamaly.

Šumperská děvčata přijala novou výzvu a opět nezklamala. Foto: Rejdakce

Nejpočetnější tým ve dvoudenní soutěži s pětadvaceti starty na kontě může právem mluvit o osobním vítězství. Čáslavská zkušenost mu přinesla spoustu nových poznatků. 

„Děvčata bojovala ze všech sil a dokázala si, že se můžou prosadit na nejvyšší pozice. Zároveň si musíme přiznat, že celkový dojem ze soutěže byl bohužel jiný, než co jsme zatím zažily v jiných asociacích. Nasměrovalo nás to k tomu, abychom šly dál a neusnuly na vavřínech,“ bilancovala „tisková mluvčí“ KK-Dance Olga Davidová.

Holky bojovat!

„Čeká nás další boj. Hlavně nechceme zklamat naše skalní příznivce, rodiče a fanoušky. Ti na vlastní oči viděli provedení našich sestav, které si mnohdy zasloužily spravedlivější ohodnocení. Jako taneční spolek si to plně uvědomujeme. Sport ale takový někdy bývá a umí být i bolestivý,“ dodala Davidová.

„Jinak byla soutěž velmi dobře zorganizovaná, zázemí pro mažoretky výborné, a i když se děvčata vracela hodně pozdě v ranních hodinách, věříme, že si soutěžení užila. Vedení spolku, a hlavně trenérky jsou na ně právem hrdé. Všichni dohromady věříme, že budou dál reprezentovat město Šumperk na profesionální úrovni jako dosud.“ 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava