Šok pro hokejový Šumperk! Draci končí v první lize a navíc jsou na prodej. Fanoušci se o tom dozvěděli přes inzerát na Facebooku

ŠUMPERK – Další hořkou pilulku teď musí polknout fanoušci hokejových Draků a zřejmě i samotní hráči. Po poslední prohře na ledě následovala tento víkend ještě mnohem studenější sprcha, jejíž kohoutek otevřelo samo vedení klubu – nabídlo ho totiž k prodeji.

Vedení Draků nabízí k odkupu stoprocentní podíl společnosti Hokej Šumperk 2003. Foto: blesk.cz

„Nabízíme k odkupu stoprocentní podíl společnosti Hokej Šumperk 2003 . Cílem je pro Šumperk do budoucna zajistit sportovní ambice a ekonomickou sílu,“ stojí v prohlášení šumperského hokejového klubu, který se po třech sezónách loučí s druhou nejvyšší hokejovou soutěží. Zda je motivem k prodeji špatná ekonomická situace klubu, neúspěchy na ledě nebo jiné faktory, vedení Draků nesdělilo.  

Poslední zhasne

Fanoušky prodej překvapil. Aniž by malovali čerta na zeď, nevidí budoucnost hokejových Draků nijak růžově. Přihláška do třetí výkonnostní hokejové ligy, kam Šumperáci sestupují, se totiž musí podat do několika týdnů. Pokud do té doby klub nikdo nekoupí, nedá se vyloučit ani konec mužského hokeje v Šumperku.

Fanoušci kritizují také způsob, jakým k oznámení prodeje klubu došlo – přes inzerát na Facebooku.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava