Chcete umět nejúčinnější obranu na světě?

ŠUMPERK - Pro dospělé i děti je určený nejúčinnější obranný systém na světě Krav Maga, který zapustil kořeny také v Šumperku. Nábor nových členů do zdejšího klubu se uskuteční ve středu 6. září od sedmnácti hodin na ZŠ Sluneční v Temenici.

Sportovní sebeobrana Krav Maga získává ve světě i u nás mnoho příznivců. Foto: kmš

Krav Maga pro děti je určena dívkám i chlapcům a má za cíl naučit je jak se vypořádat s nebezpečnými situacemi a zároveň v nich vybudovat zdravou sebedůvěru a respekt. Program je kreativní, přemýšlivý a navržen tak, aby studenti mohli vidět svůj pokrok a být hrdí na svůj růst.

"Naučíme děti reálné sebeobraně v přátelské atmosféře. Hlavním cílem systému Krav Maga je naučit kohokoliv, nehledě na věk, pohlaví, fyzické schopnosti a zkušenosti, jak se ubránit proti všemožným druhům útoků. Z řad civilistů tedy nejen dospělé, ale i děti," představuje aktivitu jeden z lektorů Jan Vichta.

Reálná sebeobrana

Tréninky dospělých jsou koncipovány tak, aby se naučili použít v praxi jednotlivé sebeobranné techniky, zlepšili svou fyzickou kondici a naučili se zachovat klid ve stresových situacích.

První hodina je zdarma, zájemci během ní dostanou podrobné informace o trénincích a kdo bude chtít, může si také vyzkoušet některé základní techniky. 

Nábor dětí se uskuteční ve středu 6. září od 17 hodin na Základní škole Sluneční v Šumperku.

Více informací naleznete ZDE.

Nábor pro dospělé proběhne v úterý 12. září od 17:30 hodin na Základní škole Sluneční v Šumperku.

Více informací naleznete ZDE.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava