Neseďte u televize, buďte v televizi! Finále okresního poháru mezi Oskavou a Rapotínem odvysílá ČT v přímém přenosu

POSTŘELMOV – Za pár dní tomu bude přesně rok, co se slavnostně otevřel fotbalový stadión v Postřelmově. Novotou stále vonící sportovní stánek se po dvanácti měsících znovu stane středem pozornosti. Aby ne, když to bude za asistence televizních kamer!

Novou tribunu v Postřelmově o víkendu zaplní sportovní fanoušci. Sváteční televizní utkání by si zasloužilo „plný dům“. Foto: Denik.cz

„V rámci společného projektu České televize a Fotbalové asociace s názvem Náš fotbal živě budeme v přímém přenosu hostit finále Okresního poháru FAČR,“ pochlubilo se postřelmovské vedení.

Bohatý doprovodný program

Sváteční den nastane v sobotu 30. července. Nevšední zážitek si od 16.30 hodin užijí týmy Oskavy a Rapotína. Nabitý den pomůže dovytvářet bohatý doprovodný program. Celá akce začne už dopoledne. Předzápas mužů mezi TJ Postřelmov a Sokol Sudkov se odehraje ve 13 hodin a  následně se utkají dětské týmy TJ Postřelmov a Sokol Lesnice.

"Rozhodně neseďte u televize doma v gauči a přijďte přímo na stadión. Na obrazovce se pak uvidíte až ze záznamu,“ nabádají s úsměvem na tváři organizátoři a natěšení pořadatelé.

Jednání s televizí trvala rok

"Mám radost, že se nám povedlo do regionu dostat sportovní akci vysílanou kamerami České televize. Je to skvělá příležitost pro místní kluky ukázat, co v nich je, a jistě to bude pro všechny zážitek na celý život. Jednání s Českou televizí trvala téměř rok, tak doufáme, že to bude stát za to, že přijde hojná divácká kulisa a že se utkání vydaří," doplnil Robert Šrejma, člen výkonného výboru OFS Šumperk.

Vstupné na celodenní akci je dobrovolné a veškerý výtěžek věnují pořadatelé na zajištění rehabilitačních pomůcek pro Aničku Vavříkovou ze Šumperka. 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava