Zábřežská hvězda Klára Peterková si lebedí v elitní společnosti. Přípravu na mistrovství Evropy jí zpestřila těžká rakouská prověrka

ZÁBŘEH – Dostala se do společnosti, v níž by si chtěl lebedit každý sportovec. Příprava Kláry Peterkové na srpnové mistrovství Evropy v Mnichově je v plném proudu, její součástí byl start na prestižním závodu v Linci.

Klára Peterková je v plné přípravě na evropský šampionát. Foto: red

Sportovní gymnastka pocházející ze Zábřeha, která už několik let trénuje pod křídly brněnských Sokolů, mohla nasávat jedinečnou atmosféru prestižní mezinárodní akce po boku soupeřek z Finska, Francie, Maďarska, Slovenska, Švýcarska a Walesu. V nabité konkurenci nechyběly medailistky ze Světových pohárů, mistrovstvích světa či evropských šampionátů!

Skvělé umístění v TOP 10

Česká reprezentace vyslala na rakouské území tým juniorek a dvě seniorské jednotlivkyně. Novopečená mistryně republiky byla jednou z nich. Mezi 38 závodnicemi zaznamenala další osobní úspěch, když se v natřískané ženské kategorii dokázala vměstnat do užší špičky konečného pořadí. Skončila desátá. Oddílová kolegyně Marta Fraňková obsadila devatenácté místo. 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava