Zasáhne „Kanibaly“ jablonecký Blesk? V šumperské Temenici se rozhoří velké baseballové bitvy

ŠUMPERK – Pokaždé je to speciální záležitost. A jinak tomu nebude ani letos. Protože mužský tým šumperských „Kanibalů“ nezasahuje do žádné dlouhodobé soutěže, Český baseballový pohár je pro ně jedinou možností, jak vyběhnout na hřiště ve společných dresech.

Šumperští „Kanibalové“ odehrají o víkendu důležité zápasy. Foto: archiv

Už jen několik hodin zbývá do jejich očekávané bitvy, která se na stadiónu v Temenici rozhoří v sobotu ve dvě odpoledne. Do cesty se jim navalí balvan z dalekého severu Čech. Nechají se zasáhnout jabloneckým Bleskem, nebo se kvalifikují do další fáze? Přijďte se podívat na vlastní oči! V prvním předkole se jim podařilo zdolat Rakovník, kousavého soupeře přetlačili nejtěsnějším rozdílem 23:22.

Plány mají vítězný podtext

Baseball v Šumperku, to je hlavně správně zapálená mládežnická základna. Pravidelně zasahuje do dění v Severomoravském přeboru. Před víkendovými zápasy v důvěrně známém prostředí oba výběry spřádají sebevědomé plány, které mají vítězný podtext. 

Kategorie U11 se pokusí navázat na suverénní představení proti Orlové. Jedenáctiletí svěřenci Michala Zeleného a Lukáše Boudy ji zničili po hladkých průbězích přesvědčivě 12:0 a 16:0. Doma si to v nedělním dopoledni rozdají s Opavou.

Po obědě se na stejném místě představí mužstvo U15. Také parta kolem trenérů Tomáše Cahlíka a Petra Janů má před příjezdem „Klasiků“ z Frýdku-Místku na co navazovat, když zvládlo duely s olomouckými Skokany. Po jednoznačné první konfrontaci a všeříkajícím výsledku 10:1 je ve druhém vzájemném střetnutí doklepli až v extra inningu (16:13).

„Věříme, že si baseballoví fandové přijdou na své. Všechny co nejsrdečněji zveme,“ vzkazuje za celý klub kouč Janů.  




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit