Fotbal, ale americký! Dietos při zbrojení na další sezónu hledají nové válečníky

ŠUMPERK – Zasloužený odpočinek po sezóně 2021, která americkým fotbalistům ze Šumperka končila kvůli covidové pandemii nezvykle v podzimních měsících, zaplul do stavu minulosti. Nyní už se plně chystají na ročník následující. V něm chtějí navázat na dosažené úspěchy, nejlépe si výkonnostní laťku ještě zvýšit. K tomu všemu jim kromě kvalitní přípravy mají pomoci případné nové tváře v jejich kádru.

Před každým, komu nechybí chuť a zápal si atraktivní sportovní odvětví vyzkoušet, se otevírá jedinečná příležitost. Náborům je vyčleněna každá středa od půl šesté večer v atletickém tunelu na šumperském Tyršově stadionu.

Není se čeho obávat

„Tréninky budou probíhat společně. To znamená, že nově příchozí se rovnou začlení mezi stálé členy týmu. Zkušení hráči si v rámci tréninkových drilů zopakují fundamentální činnosti a budou se v nich zdokonalovat. Zároveň můžou jít příkladem všem nováčkům. Jednou z výhod vidím i v tom, že letos se náborová setkání odehrají pěkně v teple, a ne na venkovním hřišti jako dřív,“ odhaluje další detaily Jan Kolařík. „Není se potřeba ničeho obávat. Ať už máte fyzickou konstituci jakoukoliv,“ vzkazuje hlavní kouč Dietos.

Zapojit se může každý

Za asistence svých kolegů cílí zejména na jedince, co disponují velkou a silnou postavou. „Nedostatek takto stavěných borců nás trápí několik let. Jak už jsem ale zmínil, s otevřenou náručí přivítáme všechny správně zapálené kluky,“ zopakoval Kolařík.     

Zájemci mohou sledovat oficiální profil klubu na Facebooku nebo Instagramu a tam také směrovat případné dotazy.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit