Pomozte vyzdobit rozhlednu na Háji

ŠUMPERK – Klub českých turistů v Šumperku vyzývá veřejnost, aby se zapojila do výzdoby rozhledny na Háji. Pobídka směřuje hlavně k dětem, kteří na rozhlednu mohou donést vlastnoručně vytvořené výkresy.

Děti, které na rozhlednu přinesou výkres, budou mít vstup zdarma. Foto: KČT Šumperk

„Děti do patnácti let, které přinesou na Háj obrázek na téma Na výletě, budou mít vstup volný. Ty, které se na výlet na Háj během prázdnin nedostanou a obrázek na dané téma nakreslí, ho mohou odevzdat v informačním centru na Hlavní třídě,“ uvedla Zdeňka Daňková, předsedkyně šumperského Klubu českých turistů. 

Výstava bude kompletní v září

Rozhledna na Háji bude o prázdninách lidem přístupná od úterý do neděle v době od 10 do 17 hodin. Dospělí platí třicet korun, děti, studenti a senioři dvacetikorunu. Z vyhlídkového místa je ideální rozhled na Jeseníky a opačným směrem na Zábřežskou vrchovinu.

„Dodané obrázky budeme vyvěšovat průběžně. Počítáme s tím, že v září by měla být výstava kompletní. Lidé si ji budou moci prohlédnout například 28. září u příležitosti zahájení Měsíce věží a rozhleden nebo 28. října při jeho ukončení. V tyto dny bude na Háj volný vstup,“ dodala Daňková.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava