Mirai, nebo Pavel Horváth v Šantovce? Blíží se Prix Bohemia Radio

Už tento týden v neděli 13. října vypukne mezinárodní festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio, který v Olomouci každoročně na podzim pořádá Český rozhlas. Start letošního jubilejního ročníku proběhne v obchodním centru Galerie Šantovka. Jaký program je v plánu?

„Návštěvníci centra se mohou těšit na kompletní představení všech stanic Českého rozhlasu. Proběhne zde vysílání oblíbeného pořadu Dva na Dvojce a odprezentuje se Radio Junior a další. Bude to velmi zajímavý průřez celým portfoliem tvorby Českého rozhlasu,“ říká marketingový koordinátor David Podstata.

Dvojka u piana s Miraiem Navrátilem

Průvodcem celé akce bude populární moderátor Dalibor Gondík. Ten chystá talk show během níž vyzpovídá svého kolegu moderátora Jana Pokorného, fotbalistu Pavla Horvátha nebo známou internistku a psychoterapeutku Kateřinu Cajthamlovou. Na programu je také hudební talkshow s názvem Dvojka u piana s Miraiem Navrátilem, frontmanem kapely Mirai.

„Když si někdo zajde do Šantovky a zastaví se tam, tak věřím, že během toho odpoledne prožije krásnou jízdu celým Českým rozhlasem,“ řekl o programu sám Dalibor Gondík. Ten v nedávném rozhovoru podrobně pohovořil o celém programu festivalu, najdete jej ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Džemfest
INZERCE
Džemfest