Vaše tělo si péči zaslouží! Amazing Body Care přináší ošetření, relax, zdraví i krásu

Podzim je obdobím, kdy příroda mění svůj vzhled a i naše tělo si zaslouží trochu více péče a pozornosti. V Amazing Body Care se věnujeme tomu, abyste se cítili skvěle nejen na ve svém těle, ale i uvnitř. Již čtvrtým rokem přinášíme klientům v Šumperku a jeho okolí nejmodernější a nejefektivnější ošetření, která jsou nejen zážitkem a relaxem, ale i investicí do zdraví a krásy. A právě podzimní období je ideální pro některé z našich nejoblíbenějších procedur.

Maderoterapie je přírodní způsob formování těla. Nejen že redukuje celulitidu, ale také stimuluje lymfatický systém a pomáhá tělu zbavovat se toxinů. Foto: fb

Maderoterapie – cesta k dokonale vytvarovanému tělu 

Jednou z nejoblíbenějších podzimních procedur je maderoterapie. Tento přírodní způsob formování těla nejen redukuje celulitidu, ale také stimuluje lymfatický systém a pomáhá tělu zbavovat se toxinů. V chladnějším počasí, kdy naše tělo přirozeně zpomaluje, je tato procedura ideálním způsobem, jak ho oživit a povzbudit. Madero je příjemnou kombinací masáže a účinné terapie, která vám dodá pocit lehkosti a navíc napomůže ke zpevnění a zeštíhlení problematických partií.

Detoxikace těla – nový začátek pro vaši pokožku

Podzim je také vhodným časem na celkový detox těla. Naše pokožka je denně vystavována mnoha škodlivinám a po létě plném slunce si zaslouží důkladnou péči. Detoxikace těla v našem salonu napomáhá tělu nejen vyloučit toxiny, ale i obnovit rovnováhu vody v těle. Pryč je nafouknuté bříško a nebo oteklé nohy.

Hloubková hydratace obličeje – zářící pleť i v chladném počasí

Suchý vzduch a chladné počasí mohou pleť vysušovat a ztrácet její přirozený lesk. Naše hloubková hydratace obličeje je přesně to, co vaše pleť v tomto období potřebuje. Díky kombinace ošetření přístrojem a výběru produktů pronikají hydratační složky do hlubších vrstev pleti, čímž zajišťují dlouhotrvající hydrataci, pružnost a zdravý vzhled. Tento rituál hydratace je skvělou prevencí proti stárnutí pleti a udržuje její přirozenou krásu i v nepříznivých podmínkách.

Hyaluron Pen – vyživené a plné rty bez injekcí

Rty jsou jednou z částí obličeje, která podzimní počasí často trpí. Vysušují se, praskají a ztrácejí svůj přirozený objem. Naše procedura Hyaluron Pen je ideálním řešením pro vyživení a omlazení rtů bez nutnosti injekcí. S pomocí této metody do rtů aplikujeme kyselinu hyaluronovou, která je přírodní složkou těla a zajišťuje jejich hydrataci a plnost. Výsledkem jsou přirozeně krásné a plné rty, které vám vydrží po celou sezónu.

Přijďte si i vy vyzkoušet některou z našich procedur a nechte se hýčkat v prostředí, které vám poskytne nejen potřebnou péči, ale i chvíli klidu a relaxace. V Amazing Body Care se postaráme o to, abyste i v podzimních dnech zářili krásou a cítili se skvěle.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Džemfest
INZERCE
Džemfest