Hotel s nejkrásnějším interiérem v Česku zve na léto plné zážitků

Šumperský Hotel Perk (bývalý Grand) má za sebou rok provozu po svém znovuotevření. Proslulá funkcionalistická stavba se po rozsáhlé rekonstrukci v červnu roku 2023 poprvé představila široké veřejnosti pod novou značkou Perk. Vedle moderního ubytovacího zařízení s 35 pokoji láká také gastronadšence z celého Česka na současnou českou kuchyni. Aktuálně Perk představuje programové novinky i první významné úspěchy.

Hotel Perk zvítězil v prestižní designérské soutěži Interiér roku. Cenu si převzali hlavní designérka Lucie Koldová a investor Ondřej Veselovský. Foto: archiv Interiér roku

Interiér roku i Dům roku

V měsíci květnu se Hotel Perk účastnil prestižní designérské soutěže Interiér roku, ze které vzešel jako vítěz: „Z ocenění máme všichni ohromnou radost. Je to satisfakce jak pro hlavní designérku Lucii Koldovou, tak celý tým, kterému se pod vedením investora Ondřeje Veselovského podařilo vnuknout nový život něčemu tak komplexnímu jako je Perk. Je to pro nás čest a první velká významná cena,” komentuje PR manažerka hotelu Lucie Mušková. Interiér hotelu Perk byl vybrán odbornou porotou ze 32 přihlášených realizací jako vítězný projekt v kategorii Veřejný interiér I.

Úspěchy Perk slaví i na domácí půdě. Hotel v rámci slavností Šumný Šumperk obdržel z rukou starosty města Miroslava Adámka cenu Dům roku 2023, která je udělována za významné počiny města Šumperka. 

Léto v Perku 

Na konci června uplyne přesně rok od otevření a přivítání prvních hostů. „Máme za sebou naprosto klíčové období. Během prvního roku jsme se snažili především uvést značku Perk na trh, navnímat a reagovat na podněty od klientů a od počátku zkvalitňovat naše služby. Velice si vážíme každého jednoho návštěvníka Perku, který vložil důvěru do začínajícího projektu v segmentu hotelnictví a přijel za námi. O to víc náš těší, že se z mnoha hostů stává stálá klientela,” prozradila ředitelka Perku Andrea Veselovská.

Hotel čeká také první letní sezóna, která nabídne atraktivní program na celou sezónu i pobytové balíčky pro rodiny. Od svého otevření se profiluje jako místo vhodné pro rodinnou dovolenou. „Léto v Perku je náš nejnovější balíček, ve kterém nabízíme hostům zvýhodněné ubytování na tři noci za cenu dvou nocí i pobyt pro děti do konce srpna zcela zdarma,” připomněla Andrea Veselovská.

První narozeniny 

Po roce od otevření byly dokončeny všechny zásadní zbývající úpravy – hotel nabízí plně funkční vnitřní terasu i původní zahrádku před restaurací. V átriu si mohou zájemci užít každý víkend zajímavý program plný hudby, tance, jídla a pití.

Své první narozeniny oslaví Hotel Perk o nadcházejícím víkendu. „Chtěla bych touto cestou pozvat všechny naše příznivce, aby si s námi přišli užít první narozeniny. Oslava vypukne v pátek 28. června od 17 hodin na terase ve vnitrobloku,” doplnila s úsměvem Andrea Veselovská. 

O dalších akcích informuje Hotel Perk na svých sociálních sítích




INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava