Luxusní supersporty se sjedou před Šantovku. Zkuste se v nich projet

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Tesla, Can-am a mnoho dalších nadupaných vozů bude k vidění tuto sobotu od 14 do 18 hodin na venkovní ploše vedle Galerie Šantovka. Jde o největší sraz supersportovních a luxusních automobilů na Moravě. Přijďte se podívat, posadit se nebo se dokonce svézt v supersportovním voze a zažít nezapomenutelný den plný rychlosti, luxusu a zábavy. Vstup na festival je zdarma.

Před Šantovku se sjedou plechové krásky a bouráci. Foto: gš

„Unikátní výstava sportovních, supersportovních i luxusních vozů láká každý rok zástupy fanoušků. Očekává se účast až padesáti vozů. K vidění budou také obrněné vozy ze šternberského závodu Excalibur Army či offroadové a závodní bugy,“ říká marketingový koordinátor Galerie Šantovka David Podstata.

Taneční party se saxofonem 

Akce bude mít také atraktivní hudební doprovod v podání DJ Mallen, který své sety doprovází živou hudbou na saxofon. Super Ride Car Fest je tak zároveň i hudebním pointem souběžně konaného festivalu Olomouc (o)žije.

Na programu budou oblíbené projížďky v supersportovních vozech. Jezdci vyrazí v 18 hodin přes centrum okolo Drápala, směrem k Floře a konec na Horním lánu.



INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava