Chcete si vyzkoušet podnikání na zkoušku bez rizik?

Nyní máte jedinečnou šanci, protože se v současné době na Šumpersku a v Olomouckém kraji nabízí program „PODNIKÁNÍ NA ZKOUŠKU“ určený pro osoby se zájmem o zahájení vlastního podnikání. Můžete se těšit na nabídku zajímavých workshopů. Vybraní uchazeči budou mít možnost využívat dotované mzdy po dobu až 6 měsíců. Program je realizován v rámci projektu „Lepší život na šumperském venkovu“ MAS Šumperský venkov ve spolupráci s BEC Družstvem.

Projekt umožní lidem rozjet vlastní podnikání. Foto: pixabay

Prostřednictvím finanční podpory z Evropské unie, Operačního programu zaměstnanost Plus, nabízíme řadu aktivit, vedoucích k podpoře při zahájení vlastní podnikatelské činnosti.

Projekt umožní osobám nejen z území MAS Šumperský venkov rozjet vlastní podnikání. Účastníci projdou akceleračním programem, kde si za podpory externích lektorů a mentorů zpracují podnikatelský plán.

Všichni účastníci a absolventi programu získávají nabídku poradenství a mentoringu od odborníků, kteří se zabývají rozvojem podnikatelských dovedností. Po workshopech následuje fáze testování, kdy mají uchazeči šanci zahájit podnikání v podnikatelsko-zaměstnaneckém družstvu se mzdovým příspěvkem až na 6 měsíců. PRVNÍ WORKSHOP věnovaný tématu Základní účetnictví, daně a odvody z podnikatelské činnosti proběhne ve ČTVRTEK 23. 5. 2024 od 09:00 do 15:00 hodin v kanceláři BEC družstva v Šumperku.

Pro základní informace a podmínky vstupu do programu „PODNIKÁNÍ NA ZKOUŠKU“ se neváhejte zúčastnit prvního workshopu nebo nás kontaktovat:

BEC družstvo - Business and Employment Co-operative

M. R. Štefánika 318/1, 787 01 Šumperk

Tel: 775 760 348, 777 793 714

E-mail: info@bec-coop.cz

Web: Bec coop

PODÍVEJTE SE NA VIDEO:






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava