Řekněte stop vlhkosti! Protože suchý dům je zdravý dům

Máte ve vaší nemovistosti problém s vlhkostí? Tak neváhejte a domluvte si s naším technikem konzultaci. Společnost SUCHÝ DŮM nabízí efektivní, šetrné a ověřené řešení na zemní kapilární vzlínavou vlhkost a zatuchlost z důvodu nefunkčních izolací. Do konce prosince nabízíme konzultace a měření u vás doma nezávazně a zcela ZDARMA!

Při stálém působení tohoto systému je zaručeno nejen úspěšné odvlhčení nemovitosti, ale hlavně trvalá ochrana zdiva proti vzlínající vlhkosti a zatuchlosti.

Vyrábí se v ČR pod přísným dohledem. Má platný certifikát CE pro celou EU a zkoušky EMC. Systém SUCHÝ DŮM je naprosto bezpečný.   

Neruší TV, rádio, zvířata, děti, můžete mít kardiostimulátor i jiné zdravotní zařízení.

Řekněte jednou pro vždy STOP VLHKOSTI.

Protože SUCHÝ DŮM je zdravý dům!


Jak systém funguje? 

Systém pro odvlhčení SUCHÝ DŮM napojený do sítě vysílá neustále elektromagnetické pulsy a díky stejnosměrnému elektrickému proudu dochází k obrácení elektrického potenciálu. Takto vytvořené elektromagnetické pole ovlivňuje molekuly vody ve zdivu a díky tomu dochází k jeho postupnému vysychání. Při trvalém působení je i nadále zabráněno vzlínání do zdiva. Pomáhá v odvlhčení přízemních staveb i suterénů a sklepů.

Kde je tento systém vhodný?

Náš systém je vhodný pro rodinné domy, bytové domy, veřejné budovy, průmyslové objekty, kostely a jiné. Zkrátka všude tam, kde je smíšené zdivo.

Nefunguje na tlakovou vodu, tepelné mosty, dřevostavby a mechanické závady kolem domu.

Kolik stojí provoz přístroje?

Finanční náročnost provozu systému je velice nízká. Výkon přístroje je 2 W.

Provozní náklady při celoročním nonstop provoz jsou zhruba 200 Kč za rok.

Co se stane, když systém SUCHÝ DŮM nebude fungovat?

Tato možnost je nepravděpodobná, ale reálná. Systém SUCHÝ DŮM není univerzální řešení vhodné k aplikaci do všech prostor, a proto je vždy nutná konzultace s naším technikem v dané nemovitosti. Pokud technik zhodnotí, že je náš systém pro vaši nemovitost vhodný, tak máte garanci vrácení peněz. To znamená, že máte písemně garantováno snížení vlhkosti minimálně o 50% do dvou let, jinak se Vám vrací peníze (mimo amortizaci 21%).

KONTAKTUJTE NÁS

suchydum.klient@gmail.com

+420 702 841 778 

www.instagram.com/suchydum

www.suchydum.com

Už nikdy více:





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava