Přemýšlíte o fotovoltaické elektrárně? Šumperská firma ENVO vám přináší řešení na klíč

Uvažujete nad fotovoltaikou? A už jste slyšeli o šumperské firmě ENVO, specializující se na fotovoltaické elektrárny? Návratnost investice do fotovoltaické elektrárny se vždy vyplatí při optimálním návrhu. Fotovoltaika je jedním z řešení, jak ušetřit peníze i životní prostředí a dá se nainstalovat na jakoukoliv střešní krytinu. Přejděte s ENVO na vlastní elektřinu vyráběnou ze sluneční energie, a snižte díky tomu své roční výdaje za energie až o 70 procent. ENVO navrhne řešení na klíč pro váš rodinný dům i firmu.

Návratnost investice do fotovoltaické elektrárny se v současné době pohybuje od 5 do 10 let. Foto: ENVO

Rostoucí ceny energií a obrovský nárůst zájmu o solární energetiku jdou poslední rok ruku v ruce. A není se čemu divit. Co se pod slůvkem fotovoltaika vlastně skrývá? Zjednodušeně řečeno je to technologie, která přeměňuje sluneční záření na elektřinu.   

OBNOVITELNÝ ZDROJ ENERGIE, ENERGETICKÁ SOBĚSTAČNOST A NIŽŠÍ ÚČTY ZA ELEKTŘINU

Fotovoltaika přináší celou řadu výhod, které ocení nejedna domácnost či firma. Je to především dostupná a stabilní možnost, jak dosáhnout na levnou energii. Jelikož sluneční záření je prakticky nevyčerpatelné a k dispozici zdarma, umožňuje dlouhodobé úspory nákladů, a také snižuje závislost na tradičních zdrojích energie, jako jsou fosilní paliva, čímž se zlepšuje energetická bezpečnost.

Návratnost investice se v současné době pohybuje od 5 do 10 let, a z důvodu rostoucích cen energií se návratnost bude postupně zkracovat. Garantovaná životnost fotovoltaických panelů je navíc minimálně 25 let. Instalací fotovoltaické elektrárny získáte nezávislost, a to až na 170 dní v roce. A v neposlední řadě pomůžete s fotovoltaikou naší planetě, protože snížíte podíl oxidu uhličitého (CO2) v atmosféře.

A proč je právě ENVO nejlepší volbou pro vaši fotovoltaiku? Pracují zde zkušení profesionálové, kteří již zrealizovali stovky projektů. Postarají se o ideální řešení na míru pro Vás – ke každé realizaci přistupují jako k samostatnému projektu a pečlivě zvažují rozmístění a sklon panelů. ENVO svým klientům poskytuje servis 24/7 a poradí si i se specifickými požadavky a přijedou za Vámi kamkoliv v České republice. Jak to tedy celé funguje krok za krokem?

KOMPLEXNÍ SERVIS OD NÁVRHU ŘEŠENÍ PŘES REALIZACI AŽ PO DOTACE

Na základě technické obhlídky a informací o vaší spotřebě pro vás ENVO vytvoří cenovou nabídku. Po zajištění projektové dokumentace vám stanoví termín montáže, a následně k vám přijedou technici FVE zprovoznit. Kompletní instalace u rodinných domů trvá 3 dny.

Co se týče vyřizování dotace, je od vás nutná pouze registrace do Státního fondu životního prostředí ČR a podepsání několika dokumentů, které pro vás připraví firma ENVO. Po realizaci a zaplacení celé částky předají dokumenty SFŽP (dotační program Nová zelená úsporám), a jakmile dojde k jejich zpracování, dotace vám přijde na účet.

Navíc nad fotovoltaikou můžete mít přehled pomocí aplikace na svém počítači či chytrém telefonu a můžete sledovat, kolik energie elektrárna vyrábí a jakou máte aktuální spotřebu v domě.

ÚSPORA PRO FIRMY

Obdobný postup je i u firem. Vyřízení připojení k distribuční soustavě, projektové dokumentace, stavebního povolení a podkladů pro získání dotace – to vše udělá ENVO za vás a vy získáte energeticky úsporné řešení na míru. Investicí do čistých zdrojů energie můžete ušetřit až 70 procent ročních nákladů za elektřinu. Připojte se ke spokojeným klientům, kteří už fotovoltaiku na střeše mají, jako jsou společnosti: Česká národní banka, LIPOELASTIC, UVAX, EUROVIA, FAST Integration, EKOZIS, FINEPRO a SULKO.

ENVO, jednodušeji to nejde.

Více informací najdete ZDE


 

 

 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava