Hory nebo silnice? Elektrokola z Bikemax v Šumperku zvládnou všechny terény

Jsme tým odborníků, pro které je cyklistika koníčkem i vášní. Na každé z našich poboček Vám rádi pomůžeme vybrat z naší ohromné nabídky kol a elektrokol to nejlepší přímo pro Vás. V Šumperku nás najdete na ulici Sládkova 2122 - za "kotelnou" naproti Penny cestou do Temenice.

Co je vlastně elektrokolo a jak funguje?

Elektrokolo se na první pohled příliš neliší od toho klasického, má ale hned několik předností. Díky kombinaci elektromotoru, baterie a řídící jednotky se i z náročného úseku stane zábava. Nenechte se zmást, elektrokolo nejede samo, šlapání je stále na Vás, může Vám ale pomoci udělat z jízdy pořádný zážitek. Na elektrokolech rozlišujeme dva typy snímačů – snímač otáček, který přizpůsobí pomoc motoru podle frekvence šlapání a torzní snímač, který znásobí sílu šlapání. Úroveň pomoci můžete snížit, zvýšit či dokonce vypnout dle vlastního uvážení.

Jak vybrat vhodné elektrokolo?

Před koupí je potřeba si položit několik otázek. Jste už zkušeným profíkem nebo nadšeným začátečníkem? Bude elektrokolo Vaším věrným společníkem nebo příležitostným koníčkem? Chystáte se spíše do terénu nebo cyklostezku? Odpovědi na tyto otázky Vám mohou výběr elektrokola velmi usnadnit. Roli hraje i to, kdo na něm bude jezdit. V současné době mohou ženy mimo klasiku zvolit i typ elektrokol, zohledňující jejich proporce se sníženým rámem, který zejména menším ženám usnadňuje nasedání.

Jak jsou na tom naše elektrokola s dojezdem?

Naše elektrokola hravě zvládnou urazit na jedno dobití až 180 km. To zajišťují baterie s kapacitou 500 Wh, 625 Wh, 720 Wh či extra kapacitou 900 Wh, které jsou zabudované do rámů a nenarušují vzhled. Stav baterie a dojezdovou vzdálenost zjistíte jednoduše kdykoli během jízdy na displeji, díky čemuž máte svou jízdu dokonale pod kontrolou. Oceníte tak nejen designové, ale i jízdní vlastnosti kol.

Naše pobočky jsou Vám otevřeny a naši prodejci Vám rádi pomohou nejen s výběrem kol. Můžete u nás nechat připravit své kolo na sezónu nebo ho dovybavit ergonomickými doplňky SQlab, které Vám pomohou odstranit problematické neduhy při jízdě na kole (např. bolesti zápěstí, zad, brnění prstů, problémy s intimními partiemi). 


Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoli dotazem či problémem.

Více informací najdete na www.bikemax.cz.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit