Chcete se vydat vlastní cestou? Zapojte se do Podnikání na zkoušku

V současné době se na Šumpersku a v Olomouckém kraji rozjíždí nový, tříletý program „Podnikání na zkoušku“ určený pro osoby se zájmem o zahájení vlastního podnikání, který je realizován v rámci projektu „Lepší život na šumperském venkovu“ MAS Šumperský venkov ve spolupráci s BEC Družstvem.

Prostřednictvím finanční podpory z Evropské unie, Operačního programu zaměstnanost Plus, nabízíme řadu aktivit, vedoucích k podpoře při zahájení vlastní podnikatelské činnosti.

Projekt umožní osobám nejen z území MAS Šumperský venkov rozjet vlastní podnikání. Projdou akceleračním programem, kde si za podpory externích lektorů a mentorů zpracují podnikatelský plán.

Vybraní absolventi akceleračního programu postoupí do fáze testování jejich podnikání v podnikatelsko-zaměstnaneckém družstvu se mzdovým příspěvkem na 6 - 12 měsíců.

Všichni účastníci a absolventi programu získají nabídku poradenství a mentoringu od odborníků, kteří se zabývají rozvojem podnikatelských dovedností, a absolvování odborného kurzu.

Zájemce o bližší informace zveme na INFORMAČNÍ SETKÁNÍ, které proběhne ve ČTVRTEK 23. 3. 2023 od 09:30 do 11:30 hodin v kanceláři BEC družstva.

Pro základní informace a podmínky vstupu do programu „PODNIKÁNÍ NA ZKOUŠKU“ nás neváhejte kontaktovat:

BEC družstvo - Business and Employment Co-operative

M. R. Štefánika 318/1, 787 01 Šumperk

Tel: 777 606 368, 777 793 714

E-mail: info@bec-coop.cz

Web: https://bec-coop.wz.cz/project/lepsi-zivot/





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava