Hledáte spolehlivého partnera pro Vaše stavební projekty?

PMP-Renova, s.r.o. je profesionální a vysoce specializovanou stavební společností sídlící v Olomouci. Od roku 2008 si vybudovala silnou pozici na trhu a je známá svým kvalitním a spolehlivým přístupem k zákazníkům. Společnost se specializuje na podlahové práce, sádrokartonové stropy a podhledy, vodoinstalace, koupelny, obkladačské práce, pokládku zámkové dlažby, elektroinstalace, fasády a rekonstrukce objektů.

Společnost PMP-Renova působí na trhu již 15 let a má za sebou stovky úspěšných realizací. Foto: red

Na našem internetovém obchodě www.pmpshop.cz najdete širokou škálu produktů a materiálů od renomovaných výrobců, které Vám poskytnou vynikající kvalitu a široký výběr. Pokud si však raději vybíráte zboží osobně, máme pro Vás připravenou vzorkovou prodejnu v Zábřehu na Moravě, kde Vám rádi poskytneme odborné poradenství a pomůžeme s výběrem.

Nabízíme kvalitu a spolehlivost 

Naše spolehlivost a efektivita nás odlišuje na trhu stavebnictví a jsme obecně považováni za důvěryhodného partnera. Pokud hledáte kvalitní firmu pro vaše stavební projekty, obraťte se na nás. Naše zkušenosti, know-how a moderní technologie jsou k dispozici, abychom zajistili nejvyšší možnou kvalitu práce a Vaši maximální spokojenost.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava