Lyže, termální bazény, saunové rituály i frgál: vyrazte na dovolenou do Velkých Karlovic

Představte si zimní ráno, do nějž se probudíte v Beskydech uprostřed zasněžených lesů. Po bohaté snídani vyrazíte na procházku, zalyžovat si nebo projet stopu na běžkách, pak se zahřejete v termálním bazénu a při saunovém rituálu, odpočinete při relaxační masáži a den završíte skvělou večeří a sklenkou vína… Přesně takovou dovolenou můžete letos zažít v Resortu Valachy Velké Karlovice.

Jeho hotely Lanterna a Horal nadchnou každého, kdo chce spojit zimní radovánky s wellness a prvotřídní gastronomií. A také ty, kteří chtějí mít jistotu zábavy po setmění, nebo při horším počasí. V Resortu Valachy se díky službám opravdu nudit nebudete.

Teď už si jen vybrat, jestli dáte přednost klidnějšímu, komfortnímu Spa hotelu Lanterna se zážitkovou gastronomií, nebo Wellness hotelu Horal, jenž svou vybaveností v čele s termálními bazény a vlastní „modrou“ sjezdovkou láká hlavně rodiny s dětmi.

Pobyty v obou hotelech vždy zahrnují snídani, večeři a volný vstup do Wellness Horal s třemi termálními bazény vyhřívanými až na 36°C, fitkem a saunovým světem se saunovými rituály a nabídkou masáží a beauty ošetření.

S pobytovým balíčkem Zimní dovolená v Beskydech k tomu máte v ceně navíc ještě relaxační masáž, zapůjčení běžek Yoko (stopy máte kousek od hotelů), skipas na sjezdovku Horal a nově i Beskydy Valašsko Card se slevou na lyžařská střediska Skiregionu Valašsko, při pobytu v Lanterně ještě odpolední snack Aperitivo moment a volný vstup do hotelového L-Spa.

Lanterna loni prošla rekonstrukcí a má novou restauraci s lounge barem, vinotékou a krásnými novými pokoji se zimní zahradou s vanou.

Vybrat si tu můžete i další atraktivní pobyty. Co třeba Romantické hýčkání s masáží nebo snídaní do postele jako dárek pro vaši lásku k Valentýnovi? V týdnu kolem svátku zamilovaných chystají v Lanterně i Valentýnské menu, hudební večery u sklenky vína nebo pralinkovou manufakturu.

V neposlední řadě se v Resortu Valachy skvěle vaří: od pestrých snídaní po degustační menu s víny k večernímu posezení v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Určitě si nenechejte ujít valašskou kyselici a zvěřinové speciality v hotelu Horal, steaky ze stařeného masa v Lanterně a legendární valašské frgály z pekárny resortu, které samozřejmě nechybí ani u snídaní.

Pobyt vám navíc zpestří různé akce. Wellness Horal zve každý den na oblíbené saunové rituály, včetně jednoho ranního speciálně pro děti. Lyžařská škola Razulák nabízí denně od 8:30 do 17:00 nejen výuku lyžování a snowboardingu, ale i lekce skialpiningu. Chystají se pobyty s výukou běžkování (jeden z nich pod vedením mistra světa a olympionika Martina Koukala), závody a karneval na lyžích pro děti, běžkařský závod Noční stopa Valachy nebo třeba testování skialpů.

Ale klidně také můžete „nic nedělat“. Jen tak lenošit, popíjet čaj na relaxačním lehátku ve wellness, užívat si klid a kochat se výhledem na zasněženou přírodu. Je to jen na vás.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava