Tip pro snoubence: Veletrh svatba nanečisto radí a inspiruje

V pasáži největšího obchodního centra v Olomouckém kraji se představí desítky vystavovatelů, kteří nabízejí služby spojené s organizací svateb. Snoubenci budou mít v sobotu 14. ledna výjimečnou možnost naplánovat celou akci na jednom místě.

Nebude problém vybrat například svatební šaty nebo obleky, fotografa, cukrářku, květiny či cateringovou firmu. Návštěva veletrhu se vyplatí i díky módním přehlídkám a dalšímu programu, který představí nejnovější trendy v oblasti svateb. Organizátoři nabízejí i exkluzivní bonus – soutěž o svatbu zdarma.

Nabídka služeb a nápadů bude rozmanitá. „V plánu máme nejrůznější workshopy, ochutnávky nebo prezentace. Rozhodně snoubencům pomůžeme v jeden den na jednom místě naplánovat co nejlépe jejich vysněnou svatbu a služby také hned rezervovat,“ řekla hlavní organizátorka Kateřina Klakurková z firmy Svatební agent.

Veletrh bude rozdělený do dvou částí. Ve výstavní nabídnou služby a zboží převážně firmy z Olomouckého kraje. Zastupovat budou téměř všechny obory spjaté s přípravou a zajištěním svateb. „Představí se svatební a společenské salóny a agentury, butiky, kadeřnictví, kosmetická studia, kameramani, fotografové, hudebníci a DJ, cukráři a výrobci dortů, restaurace, cateringové firmy a vinaři. Odborníci lidem představí svatební oznámení, snubní prsteny, svatební dekorace a doplňky včetně naaranžovaných tabulí, ohňostrojů, květinovou výzdobu či automobily,“ doplnila Kateřina Klakurková.

Bohatá bude i druhá část s doprovodným programem, v němž nebudou chybět módní přehlídky, ukázky líčení nebo rozhovory a soutěže. Na přehlídkovém mole se mohou návštěvníci inspirovat aktuálními módními trendy v oblasti svatebních a společenských šatů, pánské a dětské módy. Novinky předvedou módní butiky a obchody z Galerie Šantovka.

Vyvrcholením celého dne pak bude soutěž o SVATBU ZDARMA, do níž se mohou přihlásit snoubenci plánující sňatek právě v letošním roce.

Soutěžící se musí přihlásit předem na e-mail: info@svatbananecisto.cz.

Podrobný program najdete na www.galeriesantovka.cz.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit