Internetové připojení v Šumperku za nejnižší cenu napořád

Internetové připojení se stalo běžnou součástí našeho každodenního života, stejně jako elektřina nebo teplá voda. Každý z nás touží po tom nejstabilnějším a současně nejlevnějším. V našem městě najdeme mnoho poskytovatelů internetu, ale najde se jeden, který dělá vždy něco navíc.

Mluvíme o Nordic Telecomu, který nabízí své služby internetového připojení a online TV po celé republice. Málokdo však ví, že jeho kořeny sahají přímo k nám do Šumperku. Přes léto proto podpořil tento operátor hned několik kulturních akcí v našem regionu. Nejpopulárnější atrakcí od Nordic Telecom byl skákací hrad pro děti, který byl k vidění na akcích různých škol a spolků v okolních obcích. Rozzářil mnoho dětských očí a radost udělal i rodičům. 

Nordic Telecom je známý tím, že poskytuje všechny své služby bez závazku a skrytých poplatků. Za speciální zmínku však stojí jejich akce pro nové zákazníky. Nordic totiž předpovídá cenovou níži, a proto si noví zákazníci mohou pořídit internetové služby za ty nejnižší ceny, a to napořád. Kdo by odolal ceně 245 Kč za internet na optice s rychlostí 100 Mbit/s, který je dostupný ve stovkách bytů v Šumperku? Zjistěte, zda mezi ně patříte i vy! Stačí zadat na stránkách www.nordictelecom.cz v sekci pevný internet svou adresu a služby s nejnižší cenou mohou být vaše.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava