Babička roku žije v Zábřeze. Helena Seidlová nadchla porotu i diváky

ZÁBŘEH - Helena Seidlová ze Zábřeha je Babičkou Olomouckého kraje roku 2021. Na cestě k vítězství ji podporovalo bezmála pět set seniorů, kteří ve středu 15. září slavili na Výstavišti Flora svůj svátek.

Helena Seidlová zaujala porotu i diváky zejména svým povedeným tanečním vystoupením. Díky vítězství postoupila do celostátního kola. To proběhne 19. listopadu opět na olomouckém Výstavišti Flora a zúčastní se ho také soutěžící ze Slovenska.

Stříbrnou medaili vybojovala Alena Budíková z Velké Bystřice, která v rámci volné disciplíny předvedla svoje kulinářské umění. Třetí příčku obsadila Františka Hausnerová z Moravského Berouna. Ta zaujala porotu tancem.

Babičku sympatie vybíralo publikum. Titul získala Rozálie Tejkalová z Bouzova, která ve volném čase nejraději recituje básně a sama je dokonce i píše.

Nechybí ani módní přehlídka

Soutěže Babička roku se může zúčastnit každá žena od padesáti pěti let, která má trvalý pobyt na území Olomouckého kraje. Soutěžící absolvují tříminutový rozhovor, během kterého představí sebe i svůj kraj. Následuje volná disciplína, v jejímž rámci mohou účastnice recitovat, zpívat, tančit, hrát na hudební nástroj nebo předvést vlastní tvorbu – malování, háčkování či pletení a další dovednosti. Nechybí ani módní přehlídka společenského oblečení podle vlastního výběru. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava