Den Stavebnin DEK v Šumperku se koná už 9. září

Jedinečnou příležitost prohlédnout si nový moderní areál, který byl teprve před nedávnem otevřený v Zábřežské ulici, bude mít každý, kdo ve čtvrtek 9. září zavítá do Stavebnin DEK Šumperk. Připraveno bude po celý den vynikající občerstvení a každý, kdo nakoupí nad 500 korun vč. DPH, dostane na pokladně kvalitní italské prosecco zdarma.

„Na Den Stavebnin DEK už se moc těšíme,“ říká ředitel prodejny Radek Gronych a pokračuje: „Po dlouhých letech jsme se dočkali krásného velkého areálu, na který jsme opravdu hrdí. Naši zákazníci díky tomu mohou vyzkoušet, že i nákup stavebnin může být příjemnou záležitostí. A to všechno bychom jim během Dne Stavebnin DEK rádi předvedli.“ 

Moderní způsob prodeje na jediné zastavení je pro zákazníky opravdu velice pohodlný, a pokud nechtějí, nemusí dokonce díky službě DEK Drive vůbec vystupovat z auta. Stačí, když u sebe mají chytrý telefon. Stejně pohodlná je i služba DEK Expres, díky níž zákazníci obdrží zboží ze stejnojmenného katalogu do pár minut, aniž by museli bloudit mezi regály. Mnohdy si ani nestačí za tu chvilku vypít svou dobrou kávu, která je ve všech prodejnách Stavebnin DEK samozřejmě zdarma.

DEK vám půjčí cokoliv, od vrtačky po bagr

V prostorné samoobslužné prodejně je zákazníkům k dispozici proškolený personál, který vždy ochotně poradí s nákupem. A je-li potřeba namíchat správný odstín zvolené fasády nebo interiérové malby, stačí se zastavit v míchárně omítek a barev. Oceňovanou službou je také půjčovna, ve které si zákazníci mohou pronajmout vše, co budou při své stavbě nebo rekonstrukci potřebovat. Od vrtačky po bagr. Ochotný personál nářadí a stroje nejen zapůjčí, ale také předvede, je-li třeba. Ostatně, nemusí sem zavítat jen stavebníci, půjčit se tu dají například i stoje určené k péči o zahradu. Nebo mobilní WC, které využijí například i organizátoři hromadných akcí.

„Budete-li mít ve čtvrtek 9. září čas a cestu kolem, zastavte se u nás, moc rádi vám vše předvedeme a samozřejmě vás při té příležitosti pozveme i na dobré občerstvení,“ zve upřímně Radek Gronych.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit