Areál pivovaru se promění v letní divadlo

HANUŠOVICE - V Pivovaru Holba opět ožijí improvizovaná prkna znamenající svět. Ve spolupráci s Moravským divadlem Olomouc se v areálu hanušovického pivovaru odehrají dvě úspěšná divadelní představení. Ve čtvrtek 10. června se návštěvníci mohou těšit na český muzikálový klenot Starci na chmelu a v sobotu 12. června na kultovní komedii plnou osobitého humoru Sluha dvou pánů.

Herci Moravského divadla Olomouc uvedou v pivovaru český muzikálový klenot Starci na chmelu. Foto: archiv

Po úspěšné divadelní premiéře v podobě Hrabalových Postřižin, která loni v Pivovaru Holba sklidila nebývalý ohlas, se návštěvníci i letos dočkají výjimečné zábavy v nevšedním prostředí. Herci Moravského divadla Olomouc opět zavítají do hanušovického pivovaru, kde divákům pod širým nebem a v jedinečném prostředí připomenou, jak chutná český humor i ryzí pivo z hor.

Starci na Chmelu (10.6.)

Muzikálová komedie vypráví příběh půvabné studentky Hanky a spolužáka Filipa, kteří se do sebe zamilují na chmelové brigádě. Jejich láska a mladistvý idealismus však naráží na závist a nepochopení okolí, za kterým stojí především pokrytecká morálka duševních starců, kteří na své mládí už dávno zapomněli. Český muzikál o nové lásce ve starých kulisách srší svěžím studentským vtipem a v doprovodu živé kapely připomíná chytlavé melodie šedesátých let, které si broukají celé generace ještě i dnes.

Kdy? Čtvrtek 10.6.2021 od 19:30

Kde? Areál Pivovaru Holba, Hanušovice

Vstupné: 300–350 Kč na místě, nebo 250–300 Kč v předprodeji ZDE.

Sluha dvou pánů (12.6.)

Slavná komedie italského dramatika Carla Goldoniho je vtipnou ukázkou toho, jaké zmatky může přinést snaha posluhovat hned dvěma pánům najednou. Děj se odehrává v italských Benátkách, kde chaota Truffaldino slouží jak snoubence, tak jejímu nastávajícímu, aniž by to tito dva věděli. Dodáme-li, že snoubenka se navíc vydává za svého bratra a že Truffaldino dokáže poplést snad i to, co ani poplést nejde, je jasné, že se diváci mohou těšit na hru plnou převleků, vtipných situačních kotrmelců a komických střetů.

Kdy? Sobota 12.6.2021 od 19:30

Kde? Areál Pivovaru Holba, Hanušovice

Vstupné: 300–350 Kč na místě, nebo 250–300 Kč v předprodeji ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava