Radio Haná hledá objev roku, pěveckým talentům nabízí čtvrt milionu

KRAJ - Talentová soutěž Objev Rádia Haná vstupuje do svého 4. ročníku. Poprvé v historii soutěže se mohou hlásit nikoliv kapely, ale sóloví interpreti. Hlavní cenou je exkluzivní promo v hodnotě čtvrt milionu korun. Akce je žánrově zaměřena na mainstream, pop a rock.

"Přihlaste se do naší soutěže a zažijte nepopsatelný pocit, kdy si dav pod pódiem zpívá váš song," vybízí programový ředitel Rádia Haná Marek Berger.

Talentovou soutěž pro mladé muzikanty vyhlašuje Radio Haná ve spolupráci s nahrávacím studiem TA musica v Zábřeze, Hudebninami Nový Malín a pod záštitou kapely O5 a Radeček. „Akce je věkově omezena pro muzikanty od 18 do 30 let. Hlásit se mohou zpěváci a zpěvačky ze všech koutů České republiky,“ uvedl programový ředitel Radia Haná a člen Akademie populární hudby Marek Berger. 

Přihlášky do konce dubna

Mladí umělci se mohou registrovat do 30. dubna na e-mail objev@radiohana.cz. „Součástí přihlášky by mělo být krátké info o umělci, reprezentativní foto, spolehlivý kontakt a link na tvorbu v MP3 nebo videoklipy či záznam koncertu na YouTube,“ doplnil jeden z porotců a hudební producent Daniel Kašpar.

Vítězný interpret získá dva víkendy v nahrávacím studiu TA musica, kde natočí singl pod profesionálním producentským dohledem. Dále bude mít možnost natočit zdarma videoklip. O nástroje mu budou pečovat Hudebniny Nový Malín. Radio Haná ve spolupráci s regionálními mediálními partnery uspořádá promo kampaň a nasadí zpěvákovi či zpěvačce singl do vysílání. Známá poprocková kapela O5 a Radeček zase pomůže s umístěním vítěze do programu festivalů a navíc bude nápomocna radou při nahrávání radiosinglu.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit