Festival zahájil prodej vstupenek epidemii navzdory

OKRES - Festival Klášterní hudební slavnosti zahájil prodej vstupenek. Přehlídka nabídne v létě patnáct koncertů vážné hudby i dalších žánrů, a to na mnoha místech šumperského a jesenického okresu. Lístky jsou dostupné on-line. Pořadatelé uvolnili do prodeje zatím pouze poloviční kapacitu sálů pro případ, že bude nutné dodržovat povinné rozestupy.

„Naši věrní návštěvníci mohou již nyní vybírat ze všech patnácti koncertů, které jsme na období od 27. června do 13. září připravili. Potěšíme jak milovníky klasiky, tak fanoušky swingu a neotřelých crossover žánrů,“ slibuje ředitel festivalu Roman Janků.  

Může být brzy vyprodáno, upozorňují pořadatelé

„Zatím jsme do prodeje uvolnili jen polovinu kapacity sálů, abychom v případě potřeby dokázali zajistit dostatečné rozestupy. Dá se tedy očekávat, že exponované koncerty mohou být velmi brzy vyprodané,“ upozornil Janků. Část vstupenek hodlá festival navíc darovat zdravotníkům v Olomouckém kraji jako poděkování.

Letos poprvé organizátoři zřídili e-mail vstupenky@klasternihudebnislavnosti.cz, kam mohou zájemci směřovat své dotazy a připomínky, a také rezervovat vybraná místa. Jakmile se otevřou informační a kulturní centra, budou vstupenky dostupné také na obvyklých předprodejních místech v Šumperku, Jeseníku, Králíkách, Loučné nad Desnou, Bludově či Rapotíně.

Více informací o festivalu a předprodeji vstupenek nabízí webové stránky festivalu.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava