VIDEO: Známý hudebník a pedagog vydal klip k písni Pod dekou

ŠUMPERK - Příznivce folkové, country a trampské hudby potěšil v těchto dnech nový počin šumperského muzikanta a hudebního pedagoga Miroslava Machaly. Ostřílený zpěvák a kytarista vydal singl Pod dekou, který doprovodil klipem. Záběry vznikly na Hrabenovském kopci u Šumperka a ve Starém Městě.

PODÍVEJTE SE NA VIDEOKLIP "POD DEKOU" ZDE

"Zima nám pomalu odchází, ale nádherné chvíle zůstávají. Právě o jednom z těchto kouzelných okamžiků je píseň Pod dekou," prozradil Rejdakci Miroslav Machala, kterého zná folková veřejnost pod přezdívkou Myrun. A právě název nového projektu MY RUN odkazuje slovní hříčkou na trampské jméno hlavního protagonisty. 

"Vydáním této písně jsem si splnil sen a doufám, že se mnou se zasní i posluchači. Je to taková zimní pohádka," podotkl muzikant, kterého si fanoušci pamatují například z kapely Zbořec.

Další písně i klipy jsou už za dveřmi 

Kromě frontmana v písni účinkují vokalisté Zdenka Škorpilová a Radovan Šedivý, který se zároveň ujal role producenta skladby. V klipu si zahráli také Eliška Švédová, Gábriela Matoušová, Tereza Nováková, Kristýna Svatá, Viktorka Baniová a Johanka Matoušová. Za výrobou videa stojí Heřman Čadil. 

Houževnatý skladatel Miroslav Machala alias Myrun chce letos vydat další písně a klipy. "Doba nepřeje živému koncertování, tak skládám a nahrávám nové písně. Hodně z nich je teď ve stavu finálního dotváření," dodal folkový srdcař.

Miroslav Machala, Zdenka Škorpilová a Radovan Šedivý zpívají o jedné zimní noci "Pod dekou". Foto: YT



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit