Šumperk jede! V prestižní hitparádě bojují tři písně se šumperskou stopou

ŠUMPERK - Velmi lichotivý je pro šumperskou hudební scénu pohled na aktuální kolo prestižní hitparády televize Óčko. O hlasy diváků se uchází hned tři videoklipy, které v sobě nesou šumperskou stopu. Hlasovat pro muzikanty z jesenického podhůří může každý, stačí kliknout na odkaz ocko.tv/ocko-chart.

Kapela O5 a Radeček boduje v české éteru se sourozeneckou hymnou BRA3. Foto: Ondřej Pýcha

Neobyčejná úroda nominací v nejsledovanější hitparádě České republiky jen potvrzuje dlouhodobý trend úspěšných kapel pocházejících ze Šumperka. Vzpomeňme například na folkovou Rampu Music, metalové Dying Passion, poprockové Koblížky, bluegrassové Happy To Meet, revivalovou Pangeu a v neposlední řadě se sluší připomenout pěvecký sbor Motýli.

Aktuálními propagátory věhlasu kvalitního muzikantského podhoubí jesenického podhůří jsou kapely O5 a Radeček a Trocha klidu. Obě formace hýří aktivitou, obě vydávají jeden singl za druhým. A obě se teď uchází o hlasy v hitparádě Óčko. Kapela O5 a Radeček se sourozeneckou hymnou BRA3, Trocha klidu s klipem Čumim tam reflektujícím život na sociálních sítích.

V žebříčku televizní stanice navíc figuruje nový singl zpěváka Bena Cristovao, který produkoval a mixoval šumperský hudebník Filip Vlček.

Podpořit šumperské kapely můžete jednoduše, stačí kliknout ZDE.

ZDE se můžete podívat na videoklip TROCHA KLIDU - ČUMIM TAM.

ZDE se můžete podívat na videoklip O5 a RADEČEK - BRA3.

Skupina Trocha klidu sklízí úspěchy s klipem Čumim tam, který reflektuje život na sociálních sítích. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava