FOTO: O5 a Radeček pokřtili svou životní desku. Kmotrami se staly tři krásné sudičky Kerekes, Kostková a Šafářová

PRAHA - Hudební skupina O5 a Radeček ze Šumperka vydala po pěti letech novou desku s názvem HoraLove. Novinku kluci pokřtili ve velkém stylu, kmotrami desky se staly tři krásné ženy, herečka a moderátorka Tereza Kostková, herečka Vica Kerekes a tenistka Lucie Šafářová. Podívejte se na fotky.

Šumperská kapela pokřtila album HoraLove, které obsahuje hity Hory, I tak to za to stojí nebo Romantický smyčce. Novinku pokřtily tři hvězdné sudičky. Foto: brainzone

„Vždycky nás překvapí, že všechny tři naše sudičky, které desku pokřtily, jsou při osobním setkání ještě víc krásnější a milejší, než se zdají na fotkách nebo v televizi. Byla pro nás velká čest, že si na nás udělaly čas a album pokřtily,“ říká zpěvák Tomáš Polák.

Moderátorkou večera a zároveň jednou z kmoter desky byla herečka Tereza Kostková: „S kluky jsem se seznámila během rozhovoru v rádiu, kdy hned přeskočila jiskra a po pěti minutách jsme si tykali. Je to kapela s velkým srdcem, líbí se mi, jak dlouhodobě pomáhají na mnoha frontách a taky, že jsou už třicet let spolu ve stejné sestavě. Jedna z mých nejoblíbenějších písniček Radečků je Sex ve sprše, ale okouzlil mě i nový vánoční singl Měla bys vědět,“ uvedla.

Nové album si můžete poslechnout ZDE

CD nebo LP si můžete objednat ZDE

K zmíněné písničce Měla bys vědět natočili rockeři z jesenických hor i videoklip, který bude mít premiéru 3. listopadu. Přítomným hostům na křtu však klip pustili, hlavní hvězdou vánočního příběhu je totiž slovenská herečka Vica Kerekes, jenž se stala druhou kmotrou desky. „Spolupráce na klipech si vždycky pečlivě vybírám a rozhodující pro mě bylo, že se mi ta skladba moc líbí. Křest vyšel na dny, kdy mám zrovna volno mezi filmováním, tak jsem s kamarádkou přijela už o den dřív a udělaly jsme si společný výlet,“ říká kráska s maďarskými kořeny, která aktuálně točí rodinný film Cukrkandl v režii Pavla Jandourka.

K jejímu pobytu se váže vtipná historka: „Přijeli jsme s bráchou do Prahy taky o den dřív, protože jsme měli už od rána rozhovory v televizi a tak. Bydleli jsme ve stejném hotelu jako Vica, a když jsme se na recepci ubytovávali, pan recepční na nás třikrát mrkl a s lišáckým úsměvem nám prozradil, že na hotelu spí i Vica Kerekes a že má pokoj číslo 402,“ vzpomíná se smíchem Tomáš.

Radečci vyráží na turné, 8. listopadu zahrají v Rapotíně

Poslední sudičkou hudební novinky skupiny O5 a Radeček je teniska Lucie Šafářová, která dorazila na křest i se svým manželem Tomášem Plekancem. „Ve Spotify se mi ukázalo, že moje nejposlouchanější písničky jsou jen ty dětské, tak se těším, že si teď do playlistu kromě oblíbené skladby Hory, zařadím i novou vánoční písničku Radečků. Bylo to milé setkání a rádi jsme si písničky, které známe tolik let z rádia, poslechli naživo. Moc nás potěšilo, že nové album vyšlo i na vinylu. Vinyly sbírám a vzala jsem jeden i pro sestru,“ prozradila Šafářová.

Na křest dorazil také nejlepší český horolezec a zároveň patron titulní skladby Hory Radek Jaroš, zpěvák Thom Artway, který bude speciálním hostem plánovaného turné k desce HORALOVE TOUR nebo zpěvačka Elly, jenž s kluky nazpívala aktuální megahit I tak to za to stojí.

V našem regionu se O5 a Radeček představí 8. listopadu v KD Rapotín v rámci zmiňovaného republikového turné. Více informací a vstupenky nabízí webové stránky TicketLive.cz.

Nové album obsahuje také píseň I tak to za to stojí, která se už půl roku drží na 1. místě nejhranějších českých skladeb v rádiích:






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček