Jazz in Hall slaví 20 let. Do Zábřeha míří Michal Pavlíček, Bára Basiková, Vilém Čok a další hvězdy

ZÁBŘEH - Druhý říjnový víkend v Zábřeze bude patřit jedinečnému hudebnímu zážitku - festivalu Jazz in Hall, který letos slaví jubilejní 20. výročí. Oslava proběhne ve velkém stylu. Hudební hvězdy se představí v prostorách historického zámeckého sklepení nebo tenisové haly. Program láká na legendárního Michala Pavlíčka a Trio s hosty Bárou Basikovou a Vilémem Čokem. Sběratelé výjimečných koncertních zážitků se mohou těšit také na domácí Moravia Big Band s Janem Smigmatorem.

Hvězdným hostem festivalu Jazz in Hall bude kytarový virtuóz a skladatel Michal Pavlíček. Foto: zk

„Program jubilejního ročníku festivalu Jazz in Hall 2024 startuje v pátek 11. října hudebním večerem v příjemném prostředí sklepení zábřežského zámku, kde od dvacáté hodiny vystoupí kapely The Shookies a Renegatz,“ zve za organizátory akce Vít Komárek. 

Akce vyvrcholí sobotním večerem 12. října tradičně v originálním prostředí zábřežské tenisové haly. Od 19 hodin se na podiu vystřídají zábřežský Moravia Big Band s oblíbeným českým swingovým zpěvákem Janem Smigmatorem, dále kapela Behind the Door. Hvězdným hostem programu bude kytarový virtuóz a skladatel Michal Pavlíček s Triem a hosty – charismatickou zpěvačkou Bárou Basikovou a energickým zpěvákem Vilémem Čokem.

Vstupenky jsou stále k mání

Lístky na sobotní večer vyjdou na 490 korun v předprodeji, na místě budou k zakoupení za 550 korun. Vstupné na páteční program přijde na 190 korun.

Program Jazz in Hall 2024 a bližší informace o talentovaných muzikantech letošního ročníku přináší webové stránky jazzinhall.cz.





INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček