Mohelnický FolkFest nabídne hvězdný program a jeden velký návrat

MOHELNICE - Legendární Mohelnický dostavník, dnes pod názvem FolkFest, vypukne tradičně poslední prázdninový víkend v Mohelnici. Fanoušci folkové, trampské a country hudby se mohou těšit na nabitý program. A také na jednu nečekanou hudební lahůdku.

Mohelnický FolkFest čeká hned na úvod zajímavé hudební spojení. Kapela O5 a Radeček zahraje své písně společně s legendární folkovou skupinou Madalen. Foto: fb

Program odstartuje už ve čtvrtek 29. září koncertem na hradě Bouzov. Od 30. srpna do 1. září pak vystoupí v areálu Městských sadů v Mohelnici stovky účinkujících, včetně ikonických jmen, jako jsou Druhá tráva s Robertem Křesťanem, Žalman a spol., COP, Bokomara, Kamelot a další. Fajnšmekři jistě ocení také koncerty Bratrů Ebenů nebo Hany a Petra Ulrychových s Javory.  

Velký návrat "na místo činu" chystá známá pop-rocková kapela O5 a Radeček. "Na Mohelnickém dostavníku jsme odehráli v roce 1994 náš první koncert a přesně na den po 30 letech se na stejné pódium vrátíme. Několik písní zahrajeme i společně s legendární folkovou kapelou Madalen," oznámili muzikanti ze Šumperka, který se během let přesunuli od trampské hudby k úspěšné pop-rockové tvorbě, která válcuje český rádiový éter a za kterou kapela obdržela i Českého Slavíka a širší nominaci na Cenu Anděl.

Víkend plný příjemné atmosféry

"Rozhodně se můžete těšit na víkend plný výborné muziky, příjemné atmosféry, kamarádství, úsměvů, stanování, muzicírování nejen na pódiu, ale i v celém areálu při večerním a nočním jamování či společného zpívání u tradičního táborového ohně," vzkazuje za organizační tým mohelnického FolkFestu Jan Štaigl ze skupiny Madalen. 

Více informací najdou zájemci ZDE.




 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček