Pavlínin dvůr čeká hudební rozlučka s létem

ŠUMPERK - Předposlední srpnový pátek již pošestnácté ovládnou centrum Šumperka rockové pecky revivalových skupin. Letos se na pódiu v Pavlínině dvoře představí napodobeniny amerických legendárních kapel Metallica a Red Hot Chili Peppers. Za evropskou scénu zazní písně skupiny Elán.

Na Revival Invazi nebudou chybět hity funk-rockové skupiny Red Hot Chili Peppers. Foto: dk

„Festival Revival Invaze patří každý rok k tradičním open-air akcím v našem regionu a těší se velké návštěvnosti. Při tvorbě dramaturgie se snažíme dbát na věrohodnost revivalových kapel, aby kromě hudebního zážitku si diváci z večera odnesli i ten vizuální,“ uvedla produkční domu kultury Michaela Horáková. 

Vzpomínka na Vašo Patejdla

V pátek 23. srpna od 19 hodin se mohou fanoušci těšit na kultovní thrash metalový nářez z dílny členů kapely Metallica, kterou následně na pódiu vystřídá funk-rocková skupina Red Hot Chili Peppers. A závěr 16. ročníku bude patřit československé stálici – kapele Elán. "Během vystoupení samozřejmě zavzpomínáme na člena Elánu, jedinečného hudebníka a skladatele Vašo Patejdla," dodala Horáková. 

Kromě nabitého hudebního programu a pohodové atmosféry na tradiční rozlučce s létem na návštěvníky čeká široká nabídka občerstvení. Vstupenky jsou k zakoupení online přes stránku SMSticket a v pokladně domu kultury. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček