Burger festival nabídne pořádnou porci jídla a zábavy. A pomůže i v boji s epilepsií

NOVÝ MALÍN – Třetí ročník Burger festivalu v Novém Malíně se uskuteční na konci tohoto měsíce a poprvé bude dvoudenní. V době od 29. do 30. června se návštěvníci areálu sokolovny mohou těšit na skvělé jídlo a výbornou zábavu okořeněnou dobrým skutkem.

Burger festival v Novém Malíně patří mezi oblíbené akce. Foto: archiv

„V sobotu budou připraveny stánky s hamburgery, soutěž o nejlepší burger, soutěž v pojídání chilli, soutěž v páce a v pití tupláků a z hudebního programu určitě zaujme třeba kapela MyRun a Basta Fidli. Dále máme nachystanou tombolu, atrakce pro děti a další,“ prozradil za pořadatele Petr Vohralík. 

Vstupenky na sobotní program zakoupené v předprodeji jsou slosovatelné, kdo soutěžit nechce, může si lístek koupit přímo na místě. Dospělácká vstupenka stojí stovku, senioři mají slevu a děti do patnácti let mohou přijít zadarmo. V neděli je vstupné dobrovolné.

Burger festival pomůže Laurince

Akce má i charitativní přesah. Část jejího výtěžku totiž poslouží Laurince Košťálové, jedenáctileté holčičce, která trpí vzácným druhem epilepsie.

„Pomoci můžete formou QR kódu nebo přímo na akci zakoupením merche a lístků do tomboly. Veškerý výtěžek bude veřejně předán na konci festivalu v neděli 30. června,“ dodali pořadatelé.

Více informací najdou zájemci ZDE.




INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava