Pohádková zahrada a spousta dobrot. Dětský gastrofestival se blíží

BLUDOV - Domečky jako z pohádky, kostýmy a snad i kouzla čekají na děti v zahradě Pradědova dětského muzea v Bludově ve dnech 8. a 9. června. A protože půjde o Dětský gastrofestival, tak se návštěvníci mohou těšit na výborné, kvalitní lokální jídlo, které si malí kuchaři připraví v rámci tradičních dílniček sami.

Pradědovo muzeum zaplní o víkendu malí kuchtíci. Foto: archiv

„Premiéru budou mít právě dětské domečky, které nově připravujeme na zahradě. V době konání festivalu bude muzeum otevřeno od 9 do 18 hodin a stanoviště na zahradě a dílničky se otevřou od 10 do 17 hodin,“ upřesnila Pavla Juřinová z Pradědova dětského muzea v Bludově.  

Na své si přijdou i dospělí, kteří jistě ocení dobroty z grilu, domů si pak mohou odnést skvělé regionální produkty.

Vstupenky jsou již v prodeji

Už nyní je možné zakoupit si celodenní vstupné pro dítě za 250 korun, pro batolata (do 90 cm) za 90 korun a cena vstupného pro dospělé návštěvníky činí 65 korun. Lístky jsou k mání na webu www.pradedovomuzeum.cz nebo přímo v Pradědově muzeu v Bludově. „Doporučujeme pořídit si je předem, protože kapacita našeho muzea je omezená,“ doplnila za pořadatele Pavla Juřinová.   

Pořadatelé na akci tradičně spolupracují s místními producenty, především s držiteli regionální ochranné známky JESENÍKY originální produkt®.




INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
AZ Ekotherm
INZERCE
TV Morava