Zábřeh ruší kulturní akce. Podle pořadatelů zasáhla vyšší moc

ZÁBŘEH - "Pověstná vyšší moc zasáhla do naší programové nabídky," vzkazují veřejnosti pořadatelé ze Zábřežské kulturní. Hned dva pořady plánované na poslední květnovou dekádu museli ze závažných důvodů přesunout na podzimní měsíce.

Hvězdná herecká sestava představení Šťastný vyvolený zavítá do Zábřehu až v říjnu. Foto: zk

První změna se týká vyprodaného divadelního představení Šťastný vyvolený s Davidem Matáskem, Igorem Chmelou nebo Lindou Rybovou.

„Pracovní závazky těchto herců je mnohdy velmi složité sladit s jejich výjezdy do regionů. I když jsme měli termín zábřežského představení dohodnut řadu měsíců, právě pracovní povinnosti jednoho z herců byly důvodem pro přeložení titulu na středu 2. října,“ vysvětlil důvod změny termínu dramaturg Vratislav Jarmar.

Petr Rezek zazpívá v září

Naproti tomu koncert Petra Rezka bylo nutné přesunout ze zdravotních důvodů. „Pan Rezek musel neočekávaně podstoupit operaci, kvůli které bylo nutné zrušit veškeré jeho koncerty až do konce srpna. V Zábřehu se tak na něho budeme těšit v pondělí 16. září,“ přiblížil důvod další programové změny Jarmar. 

Lístky zakoupené na divadlo Šťastný vyvolený i koncertní vystoupení Petra Rezka zůstávají v platnosti. „Za případné komplikace způsobené přesuny těchto pořadů na jiné termíny se omlouváme,“ vzkazují majitelům vstupenek pořadatelé ze Zábřežské kulturní.




INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
AZ Ekotherm
INZERCE
TV Morava