Rockový nářez kapely Harlej zazní na koupališti Vlčí důl v Bludově

BLUDOV - Koupaliště Vlčí důl v Bludově zahájilo předprodej na koncertní událost roku. V sobotu 20. července na oblíbenou plovárnu zavítá legendární kapela Harlej, které budou sekundovat dvě úspěšné regionální kapely Sioux a The Reason.

Kapela Harlej zahraje v Bludově své největší hity. Foto: Luděk Blavský

Jedná se už o 11. ročník akce, která oslavuje založení přírodního koupaliště v Bludově. Poprvé jsme ji pořádali v době, kdy koupaliště slavilo 50. výročí otevření. Letos si tedy připomeneme 61. narozeniny," uvedl pořadatel Pavel Hegedüs. 

Akce každým rokem nabírá na popularitě také z důvodu atraktivních účinkujících. V minulých letech v Bludově koncertovali písničkář Pokáč nebo kapely Queenie, Alkehol, Argema nebo Kern.  

Kupte si lístky včas, radí pořadatelé

Předprodej vstupenek na letošní ročník byl již zahájen online v síti smsticket.cz a také přímo v Kulturním domě Bludov. Cena lístku je 380 korun, v den akce pak podraží na 450 korun.

"Z důvodu omezení kapacity areálu doporučujeme zakoupit vstupenky včas," upozornil Pavel Hegedüs a dodal, že letos se nejedná o poslední velkou koncertní akci ve Vlčím dole, 16. srpna sem totiž zavítá zpěvák Láďa Křížek s kapelou Kreyson.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava