Festival Vlhohraní láká na bohatý rodinný program

ZÁBŘEH - V neděli 10. září se maminky nemusí trápit s vařením oběda a tatínkové za s tím, jak zabavit děti. V pravé poledne totiž vypukne v prostoru u Katolického domu v Zábřeze nový rodinný festival Vlnohraní. Kromě jiného čeká na návštěvníky atraktivní hudební program, jehož hlavní hvězdou bude zpěvák Voxel a domácí kapela Vlny, která akci pořádá.

Rodinný festival Vlnohraní má na svědomí kapela Vlny, jejíž členové pocházejí z Leštiny a Zábřeha. Foto: archiv

"Vlnohraní je hudebně-rodinný festival, který pomáhá. Čeká na vás spousta muziky a také gastro zóna, kterou připravujeme společně s organizátorem zábřežského food festivalu Jídlo na ulici Vráťou Jarmarem," uvedl za pořadatele Karel Kolčava.

Na Vlnohraní si užijí také děti. Čeká je například divadlo, skákací hrad,  bubenická škola, skautské aktivity nebo dovednostní hry, jako jsou laserová střelba či výroba klapačů.

Kdo přijde, pomůže

V nabitém hudbením programu vystoupí známý písničkář Voxelů, zpěvačka Tereza Balonová, kapela Silence and Joy a již zmiňovaná formace Vlny.  

Festival má také benefiční přesah. Organizátoři se rozhodli podpořit pěstounskou péči v našem regionu. "Právě pěstouni jsou ti, kteří vytváří pro děti v těžší životní situaci rodinné zázemí, což souzní s posláním našeho festivalu. Díky SOS vesničkám se u nás dozvíte o pěstounské péči vše, co budete chtít vědět. Můžete na místě i přispět, ale už tím, že příjdete, tak tuto dobrou věc podpoříte," vzkazuje Karel Kolčava.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava