SOUTĚŽ: Slavnosti v Chromči lákají na 16 druhů piva, buďte u toho!

CHROMEČ - Už dvacet sedm let si milovníci zlatavého moku dopřávají o prázdninách v Chromči slavnosti piva a dobrého jídla, které nikdy nezklamou. Také letos zde poteče šestnáct druhů osvěžujícího pěnivého nápoje. Sedmadvacátý ročník Pivních slavností v Chromči se uskuteční u sokolovny v sobotu 27. července od 14 hodin. Vstupné je 100 korun. REJ přináší soutěž o 5x dvě vstupenky!

„Vedle zlatavého moku potěší chuťové buňky návštěvníků nespočet dobrot jako speciální chromečské topinky, výpečky se zelím, dršťková polévka, guláš či řízky. A pro ty, kteří rádi mlsají, přichystáme například ledovou tříšť a cukrovou vatu,“ vypočítává z bohaté nabídky za pořadatele Pavlína Jašková. 

Ke správnému trávení návštěvníkům zahrají kapely Ticho buď a NOA. Akce se koná za každého počasí.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 5x dvě vstupenky na Pivní slavnosti v Chromči. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Pět výherců, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme v pátek 26. července pod tímto článkem.

Soutěžní otázka: Jak se jmenoval legendární obr, který žil v Chromči?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru CHROMEČ, ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 608 178 485. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE

Dvě vstupenky na Pivní slavnosti v Chromči vyhráli Petr Zapletal ze Šumperka, René Matějka ze Šumperka, Milan Cikryt z Bludova, Mária Kotrašová z Hrabenova a Lenka Scuryová z Postřelmůvku.

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci. 








INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj