ALLE FARBEN: do Olomouce přijede z Berlína nejlepší evropský DJ posledních let!

Velikou party zažije Olomouc v sobotu 2. září. Po celodenní oslavě desátých narozenin Galerie Šantovka, která se odehraje ve Smetanových sadech, vypukne největší taneční událost na ploše před obchodní galerií. V 19 hodin tady začne DJ party, jejímž vrcholem bude vystoupení jednoho z nejlepších evropských dýdžejů, známého jako Alle Farben.

Alle Farben je zvyklý hrát pro tisíce lidí. Zdroj: Alle Farben

Berlínský rodák Alle Farben, vlastním jménem Frans Zimmer, je zvyklý bavit tisícihlavé publikum. Vždyť svou hvězdnou kariéru zahájil koncertem na bývalém berlínském letišti Tempelhof, kde dostal do varu třicet tisíc lidí! Na kontě má řadu alb a úspěšných singlů a do světa poslal natolik parádní předělávky, že se držely dlouhé měsíce v německých i dalších evropských hitparádách. Spolupracuje s mnoha zpěváky a hudebníky, společný singl vydal třeba s Jamesem Bluntem. Získal také různá hudební ocenění. Alle Farben je ve světě DJs skutečnou hvězdou první třídy.

Před Šantovkou bude připravený areál s kapacitou deset tisíc diváků. Alle Farben moc dobře ví, jak naladit své publikum. Tím spíš, když se o náladu a atmosféru budou před ním starat už od podvečera další dýdžejové, třeba Andrea Pomeje. Už dnes je tedy jasné, že olomoucká sobotní noc 2. září bude opravdu pořádně horká a narozeninová party nadchne všechny hosty!

Symbolické vstupné do areálu party bude 100 korun, celý výtěžek koncertu bude určen na charitativní účely. Vstupenky jsou v prodeji na tomto odkazu

Odkaz na tvorbu: Alle Farben feat. YouNotUs– Please Tell Rosie [Official Video] - YouTube


Byla to jízda, bude to let. Čekají nás velkolepé oslavy!

Vystoupení Alle Farbena, DJ star světového formátu, je součástí speciálních narozeninových oslav. Letošní rok totiž Galerii Šantovka slaví 10 let od otevření! Při této příležitosti připravila pro své příznivce, věrné zákazníky i všechny místní i přespolní velkolepý program. Od září do října jsou postupně připraveny nejrůznější akce, soutěže i setkání mimo Galerii Šantovku, při nichž fanoušci získají i zajímavé odměny a ceny. Vše pak vyvrcholí velkou narozeninovou soutěží, která již začala a při troše štěstí může soutěžícímu přinést třeba naprosto luxusní exotickou dovolenou nebo zájezd na fotbalovou Ligu mistrů! Kompletní informace a podmínky naleznou zájemci přímo v aplikaci ŠantAPKA. Aplikaci lze zdarma stáhnout na App Store nebo Google Play.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit