Boj vrcholí. Kapely se střetnou ve velkém koncertním finále

Kdo vyhraje titul Objev roku Radia Haná? Kapela Botox, Matěj Plšek Band nebo formace The Middle of the Sandwich? Tři finalisté v kategorii POP změří své hudební síly naživo ve finále prestižní soutěže už tento týden ve čtvrtek 25. května od 18 hodin v Bounty Rock Cafe v Olomouci. "Přijďte fandit a podpořit své favority, vstupné je dobrovolné,” vyzývá za pořadatele programový ředitel Radia Haná Marek Berger.

Na loňský ročník finálového koncertu dorazily za kapelami početné skupiny fanynek. Foto: Rej

V rámci večera navíc vystoupí i hvězdný host. Po třech koncertních setech finálových kapel program vyvrcholí vystoupením populárního písničkáře Voxela, a pak už přijde okamžik, který netrpělivě vyhlížejí finalisté všech tří soutěžních kategorií. Kromě vítěze v kategorii POP budou slavnostně vyhlášeni i vítězové v letos nových kategoriích ROCK a ELECTRO, o jejichž vítězství rozhodly hlasy fanoušků v on-line hlasování.

A jaký byl princip výběru finalistů? Pro všechny přihlášené kapely bylo spuštěno on-line hlasování a hlasy fanoušků rozhodly o postupu do semifinále, ve kterém následně porota určila tři postupující do finálového kola. U kategorie ROCK a ELECTRO o absolutním vítězi rozhodly opět hlasy fanoušků, u kategorie POP se o titul střetnou kapely v živé koncertní show právě ve čtvrtek 25. května večer ve známém olomouckém klubu Bounty Rock Cafe, kde o absolutním vítězi rozhodne odborná porota.

Soutěž pomáhá hudebním talentům

Vítězové Objevu roku získají parádní promo balíčky v celkové hodnotě půl milionu korun, které mohou pomoci nakopnout jejich další kariéru, ukázat nové možnosti i inspirovat v hudební tvorbě. Balíčky mimo jiné obsahují profesionální natáčení ve studiu TA musica, tvorbu videoklipu, možnost zahrát si na předních nejen hudebních akcích v regionu a další skvělé příležitosti.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava