Nárožný a Stašová se představí v Zábřeze jako žhaví milenci

ZÁBŘEH - Petr Nárožný a Simona Stašová se představí zábřežskému publiku v úspěšné komedii Neila Simona Poslední ze žhavých milenců v sobotu 27. května. Mistrně napsaný kus je ozdoben brilantními hereckými výkony obou protagonistů.

Simona Stašová a Petr Nárožný rozveselí zábřežské fanoušky Thálie. Foto: ZK

„Komedie patří mezi nejúspěšnější díla známého amerického autora Neila Simona. Řadu sezón se těšila divácké přízni na Broadwayi a nyní má za sebou třináct úspěšných sezón i v Česku. Skvělá je již svým námětem a přímo dokonalá díky mistrným dialogům,“ uvedl produkční Vratislav Jarmar.

Simona Stašová třikrát jinak

O čem vypráví příběh divadelní hry? Starší majitel rybí restaurace v New Yorku se po mnohaletém spořádaném manželství odhodlá k první nevěře. Do bytu své stařičké matky si postupně pozve tři různé typy žen a dostává se s nimi do neuvěřitelně komických a choulostivých situací s ještě komičtějšími výsledky. Všechny, ačkoliv každá je povahou jiná, bravurně hraje Simona Stašová. 

Komedii, při které se baví diváci bez rozdílu věku, uvede Zábřežská kulturní v rámci divadelního předplatného Dormer Pramet. Doprodej posledních vstupenek probíhá online na webové stránce kulturak.info nebo v zábřežském infocentru.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava