Drahé palivo žene zloděje do lesů

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Zloděje, kteří kradli v Hrabenově, Habarticích nebo v Rapotíně. A také opilého řidiče, který se proháněl po Šumperku ve tři hodiny odpoledne s téměř čtyřmi promile alkoholu v krvi.

Cena ukradeného dříví u Habartic a u Hrabenova je zhruba 60 tisíc korun. Foto: Pixabay

Drahé dřevo přilákalo zloděje do lesů 

HRABENOV, HABARTICE – Vysoké ceny palivového dřeva přilákaly do lesů zloděje. Policie aktuálně vyšetřuje dva případy, kde chmatáci vyrazili s motorovými pilami do lesa u Habartic a Hrabenova. Pokáceli a odvezli několik vzrostlých smrků. Cena ukradeného dříví je zhruba 60 tisíc korun.  

Odpoledne se skoro čtyřkou v krvi 

ŠUMPERK – V policejní cele skončil v sobotu 18. března jednatřicetiletý řidič v Šumperku. Před třetí hodinou odpoledne ho v Šumavské ulici zastavila policejní hlídka a naměřila mu téměř 3,8 promile alkoholu v dechu. Hříšníkovi teď hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a až jeden rok vězení.  

Nabízela bundu k prodeji, přišla o 18 tisíc korun 

ŠUMPERK – Obětí podvodu se stala čtyřiapadesátiletá žena ze Šumperska. Na internetu nabízela k prodeji svoji bundu za 200 korun. Na nabídku zareagovala podvodnice, které ženě navrhla, že přepravu oblečení zajistí – poslala podvržené webové stránky údajného dopravce, kde důvěřivá prodejkyně uvedla svoje iniciály včetně údajů k platební kartě. Z účtu jí následně zmizelo 18 tisíc korun.  

Zloděj řádil v Rapotíně. Lup zajedl brambůrkami 

RAPOTÍN – Do rekreačního zařízení v Rapotíně se v pondělí 20. března vloupal zloděj. Poškodil apartmán a z restaurace ukradl mobil, cigarety, zapalovače, alkoholické i nealkoholické nápoje a cukrovinky. Na místě ještě část lihovin vypil a snědl pytlík chipsů. Firma vyčíslila škodu na 12 tisíc korun.  

Tragický požár v Dolních Studénkách. V plamenech našlo smrt šest border kolií

DOLNÍ STUDÉNKY - Šest border kolií zemřelo dnes při požáru kuchyně v rodinném domě v Dolních Studénkách. Sežehlá torza psů našli hasiči uvnitř hořícího prostoru. S vážnými popáleninami skončil také majitel domu, kterého se ujali záchranáři. Škoda po požáru je zhruba 1,2 milionu korun, sdělil dnes mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Příčina neštěstí se vyšetřuje, vyloučena není nedbalost, doplnil mluvčí. Více se dočtete ZDE.

Jel bez řidičáku a opilý. Jízda skončila vážnou nehodou

ŠTÍTY - Rychlá jízda, řízení pod vlivem alkoholu, a navíc ještě bez řidičáku – to jsou prohřešky třicetiletého muže, který v sobotu 18. března havaroval u Štítů. Jeho vůz vyletěl ve vysoké rychlosti ze silnice. Více se dočtete ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava