V Zábřehu zazpívá charismatická Anna K.

ZÁBŘEH - Na koncert jara pozve zábřežský kulturní dům v sobotu 11. března. Ve velkém sále vystoupí od 19 hodin populární zpěvačka, pětinásobná držitelka ceny Anděl a několikanásobná zpěvačka roku v anketě Žebřík Anna K., která v Zábřehu uvede tentokrát koncert v akustickém hávu.

Zpěvačka Anna K. se vrací do Zábřehu s koncertním programem, ve kterém zazní její slavné hity v upravených akustických aranžích. Foto: ZK

Se svou kapelou představí nejen své největší hity, ale i novější písně v akustických aranžích, které pro zpěvačku připravil americký producent Steve Walsh.

„Naše akustické turné v minulých letech mělo takový úspěch, že jsme se rozhodli ho zopakovat i letos. Mám velkou radost, že onu skvělou atmosféru budu moci na koncertech opět zažít se svými fanoušky,“ těší se žena se silným životním příběhem.

Zbývají poslední vstupenky

„Anna K. už léta objíždí kluby, ale i haly po celé zemi a nabízí fanouškům poprockovou směsici svých známých hitů. Jsme rádi, že i v Zábřehu si budeme moci užít neopakovatelnou atmosféru jejího výjimečného koncertu a charisma, kterým oblíbená zpěvačka disponuje,“ uvedl produkční Vratislav Jarmar. 

Pořadatelé upozorňují, že na koncert Anny K. je k dispozici už pouze velmi limitovaný počet vstupenek. Ty si mohou zájemci v ceně od 440 korun zakoupit online na kulturak.info nebo v infocentru kulturního domu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava