Šumperský ples rozzáří hvězdné krásky Kristína a Eva Decastelo

ŠUMPERK - Za vším hledej ženu! Tak zní všeříkající podtitul letošního ročníku tradičního Šumperského plesu pod záštitou města Šumperka. Uskuteční se v pátek 3. února a jako vždy nabídne skvělé hudební a hvězdné hosty, tanec až do rána, výtečné občerstvení a další doprovodný program, který si hosté užijí na maximum.

Šumperským plesem hosty provede oblíbená herečka, modelka a moderátorka Eva Decastelo. Foto: red

„Šumperský ples je tou nejlepší příležitostí, jak si užít příjemný večer s partnerem či partnerkou, nebo dokonce i s celou partou přátel. Nechte se unášet na vlnách skvělé zábavy, za doprovodu hvězdných hostů a užijte si příjemné chvíle ve výborné společnosti. Jsme rádi, že vám opět můžeme nabídnout to nejlepší, a to i díky podpoře našich partnerů, bez kterých by to nešlo. Děkujeme,“ říká ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger a dodává: „Pokud ještě nemáte vstupenky, neotálejte s jejich koupí dlouho, mizí opravdu rychle“. 

Hudba, tanec, soutěž i zážitková gastronomie

A na co všechno se mohou hosté těšit? Třeba na koncert okouzlující slovenské pěvecké hvězdy Kristíny plný tanečních hitů. Zpěvák Honza Mlčoch připomene ve svém jedinečném aranžmá písně Karla Gotta a k tanci i poslechu bude hrát po celý večer skvělá hudební skupina Jamr´s.

Nechat se okouzlit a třeba i inspirovat tanečními kroky mohou návštěvníci od mistrů parketu – Adama Chytila s taneční partnerkou Nikolou Saňákovou, svůj taneční um předvedou i tanečníci z tanečního studia Tomáše Komendy.

"Večerem hosty provede oblíbená herečka, modelka a moderátorka Eva Decastelo. A to pořád není vše! Připravte se také na tradiční soutěž o ceny, fotokoutek, zážitkovou gastronomii a samozřejmě na DJ a afterparty Radia Haná," vypočítává z programu Marek Berger.


Šumperský ples

3. 2. 2023 od 19.00 hod.

Dům kultury, Fialova 416/3, 787 01 Šumperk

Vstupenky ZDE.

www.sumperskyples.cz

https://www.facebook.com/sumperskyples





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava