Jiří Kolbaba pozve posluchače na cestu za polární kruh

ŠUMPERK - Populární dobrodruh a cestopisný zpravodaj rádia Impuls Jiří Kolbaba se po dvou letech vrací do šumperského domu kultury. V úterý 24. ledna na přednášce Norsko – oslava přírody zprostředkuje své zážitky ze severské země na Skandinávském poloostrově.

Jiří Kolbaba patří mezi nejoblíbenější cestopisné vypravěče u nás. Foto: archiv

„Cestoval Jiří Kolbaba je právem považován za vynikajícího vypravěče zážitků z výprav do zahraničí. Jeho přednášky jsou inspirací pro diváky k jejich vlastním cestám a fotografování. Právě Norsko je mezi obyvateli České republiky v posledních letech velmi populární,“ řekla k pořadu produkční DK Michaela Horáková.  

Půlnoční slunce

Norské království je mimořádně přitažlivou zemí, která je pětkrát větší než Česko a nabízí každému velké množství nevšedních zážitků, pocitů a dojmů. Projedeme ji celou od jižního Kristiansandu, přes Stavanger, inspirativní Oslo, kouzelný Bergen, fotogenický Ålesund, Bodø, Tromsø až na bájný Nordkapp za polární kruh, kde se dá pozorovat půlnoční slunce. Součástí výletu jsou i pohádkové Lofoty a syrové Špicberky.

Dobrodruh vystoupí ve velkém sále Domu kultury Šumperk v úterý 24. ledna od půl osmé večer. Vstupné je v předprodeji 190 korun, v den akce pak za 240 korun.

Více informací a rezervaci vstupenek najdou zájemci na webových stránkách kulturáku.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava