O5 a Radeček přesouvají turné do větších sálů a přidávají další koncert

Kvůli velkému zájmu o vstupenky přesouvá kapela O5 a Radeček koncerty chystaného valentýnského turné do větších sálů. V Šumperku však ani stěhování z divadla do prostornějšího kina nepomohlo a koncert je měsíc a půl dopředu vyprodaný. Radečci se proto rozhodli přidat další vystoupení.

Skupina O5 a Radeček odehraje v únoru turné za doprovodu smyčcového kvarteta moravské filharmonie. O koncerty je velký zájem. Foto: Ondřej Pýcha

Turné s názvem Romantický smyčce na Valentýna je věnované všem zamilovaným, ale i těm, kteří lásku hledají. Kapela z podhůří Jeseníků jej zahájí 13. února v Liberci, následovat bude pražský Palác Žofín, Šumperk a tečku napíše 16. února vystoupení v koncertní síni Moravské filharmonie Olomouc. Předprodej vstupenek stále běží v síti Tickelive.cz

„Děkujeme našim úžasným fanouškům, že musíme řešit tyhle příjemné starosti s přidáváním koncertů a sháněním větších sálů. Prodej lístků je pro kapelu upřímnou reflexí, jestli mají lidé o naši muziku zájem a my si moc vážíme toho, že mají,“ říká s úsměvem zpěvák Tomáš Polák.

Poprvé za doprovodu smyčcového tělesa

Pro Radečky to bude historicky první turné, na kterém představí své písně za doprovodu smyčcového kvarteta olomoucké filharmonie Ceremony String Quartet, které dodá koncertu jedinečnou atmosféru. Zároveň půjde o návrat ke kořenům kapely, kluci se totiž ještě jako děti seznámili v komorním orchestru a kytarista Radek Sekyra dodnes působí coby dirigent orchestru.

„Jako kapela jsme srdcem rockeři, ale zrovna ty největší hity máme o lásce. Proto jsme se rozhodli pro romantické turné, na kterém zazní ve smyčcových aranžích písně jako Vloupám se, Praha, BRA3, Máš mě na svědomí, Sex ve sprše a samozřejmě nebude chybět ani aktuální rádiový hit Romantický smyčce, po kterém jsme celé turné pojmenovali,“ dodal zpěvák Tomino Polák.


Turné se přesouvá do větších sálů

Kapela přesunula v Šumperku koncert ze sálu městského divadla do kina Oko, které má o třetinu větší kapacitu. Ve středu 15. února se zde kromě původního vystoupení v 19 hodin uskuteční přidaný druhý koncert od 17 hodin. V Praze zazní Romantický smyčce ve velkém sále Paláce Žofín. Zde byl původně koncert avizován v přízemním sále s maximální kapacitou 400 lidí, kterou už ale předprodej překročil.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK 

ZDE




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit