Langmajerovi s Liškou to v Houslích ladí

ZÁBŘEH - Zábřežská kulturní nabídne na závěr letošní divadelní sezony opravdovou lahůdku – představení nazvané Housle, které je aktuálně diváckým hitem pražského divadla Ungelt. Zábřežští příznivci Thálie se mohou bavit úspěšnou inscenací v pátek 25. listopadu.

Jiří Langmajer a Pavel Liška září v inscenaci Housle. Foto: ZK

„Jedná se o představení, které diváky dokáže zaujmout jak jednotlivými postavami, tak i samotným příběhem. Největší devizou jsou ale herecké výkony dvojice Langmajer – Liška. Jsou to herci zcela rozdílných naturelů, ale právě díky tomu dokonale souzní v rolích rozdílných bratrů,“ uvedl produkční kulturního domu Vratislav Jarmar.

Vstupenky ještě jsou

Komediálně laděné drama o dvou bratřích, kteří se dosud jen těžko protloukali newyorskými ulicemi, díky náhodně nalezeným drahocenným houslím postupně odhaluje nejen pohnutou rodinnou minulost, ale hlavně sílu charakterů, přátelství a sourozeneckých vazeb. 

Housle jsou posledním titulem uváděným v rámci letošního abonmá skupiny Hevos. Pořadatelé upozorňují, že hra obsahuje měkčí i ostřejší vulgarismy, což vychází z atmosféry zachycující New York v období 90. let a charakterů postav.

V doprodeji zbývají poslední volné vstupenky. Více info zde.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit