Oblíbená herečka Simona Babčáková se vrací domů. V šumperském kulturáku uvede One Human Show

ŠUMPERK - Bohatý doprovodný program festivalu Džemfest zahájí v úterý 11. října One Human Show Simony Babčákové. Úspěšná herečka, původem ze Šumperka, vystoupí ve foyer domu kultury od 19 hodin. Předprodej vstupenek byl zahájen.

Simona Babčáková uvede ve svém rodném městě zábavnou One Human Show, se kterou sklízí úspěchy po celé republice. Foto: Zdenek Mudroch

"Představení nabídne pohled Simony Babčákové na souvislosti, o kterých se příliš často nemluví. Ve spolupráci diváky budou vybrány okruhy témat, na která se podíváme, například souvislost mezi emocí a nemocí, vztahy a komunikace, jak funguje matrix, k čemu nám slouží traumata a bolest, fantazie a programování mysli," představuje pořad za pořadatele Tomáš Drenka. 

Předprodej začal

Pořad, který je součastí doprovodného programu festivalu Džemfest a cyklu Klub Foyer, uvede šumperská rodačka Simona Babčáková v pohodové atmosféře za hudebního doprovodu skupiny Slow motion. 

One Human Show začne v 19 hodin. Vstupné činí v předprodeji 190 korun, v den konání lístek podraží na 250 korun. Vstupenky jsou k mání v předprodeji DK Šumperk nebo online ZDE.  

Vystoupení Simony Babčákové je dětem a mládeži do 15 let nepřístupno!

Džemfest láká na hvězdná jména 

V hlavním programu festivalu Džemfest se představí hned dvě hvězdy, které vyprodaly největší tuzemskou koncertní halu. V pátek 21. října vystoupí na jevišti velkého sálu DK Šumperk slovenští hitmakeři No Name a svérázný písničkář Pokáč. Dále se mohou návštěvníci těšit na moravského showmana Voxela nebo kultovní šumperskou kapelu Koblížci v čele s rebelem Josefem Vařekou. V programu navíc dostanou šanci i talentované mladé kapely, které uspěly ve vyhledávací soutěži Objev roku Radia Haná. Kromě absolutního vítěze skupiny Tiket bude na podium řádit domácí punková kometa Byt číslo 4. 

Další doprovodný program nabídne vedle pořadu Simony Babčáková také taneční DžemUp se vzpomínkou na DJ Cmeena - v sobotu 15. října zahraje v JohnBar Clubu celá řada DJ’s napříč žánry. V sobotu 29. října pak přinese Džemfest exkluzivní filmovou scénu s jedinečným přímým přenosem z Buenos Aires vyprodaného koncertu skupiny Coldplay.

Více na www.dzemfest.cz.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava